1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Fog Help!!!

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by tomonian77, Mar 2, 2010.

  1. Mar 2, 2010 at 10:04 AM
    #1
    tomonian77

    tomonian77 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Member:
    #16008
    Messages:
    604
    Gender:
    Male
    First Name:
    Thomas
    Magnolia, TX
    Vehicle:
    2008 PR DC 4.0
    Painted Rims Black, Painted Emblems Black, Aftermarket Stereo, Grillcraft, BHLM, K&N CAI
    When I pushed my new fogs in they had a bit of give. They are OEM fogs but it looks like I am missing a screw in the back that would tighten them in place. Can someone do me a favor and take a picture of the back of their fogs so I can see what I may be missing. I got the fogs from TW member.
     
  2. Mar 2, 2010 at 11:56 AM
    #2
    tomonian77

    tomonian77 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Member:
    #16008
    Messages:
    604
    Gender:
    Male
    First Name:
    Thomas
    Magnolia, TX
    Vehicle:
    2008 PR DC 4.0
    Painted Rims Black, Painted Emblems Black, Aftermarket Stereo, Grillcraft, BHLM, K&N CAI
    Someone? Anyone?
     
To Top