1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

forum virgin

Discussion in 'New Members' started by blkbelt193, Jan 8, 2013.

  1. Jan 8, 2013 at 2:32 PM
    #1
    blkbelt193

    blkbelt193 [OP] Member

    Joined:
    Nov 8, 2012
    Member:
    #90754
    Messages:
    12
    Gender:
    Male
    buckeye az
    Vehicle:
    95 tacoma 3.4 L
    Whats up everyone. This is my first forum subscription. I have a 95 tacoma. 3.4 liter v6 4x4 with 190k on it and it has some issues .Been searching around tacoma world and everybody seems very helpful. hopefully i can get some help and give some help.
     
  2. Jan 8, 2013 at 2:33 PM
    #2
    Highland Logan

    Highland Logan UBIQUE

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Member:
    #54752
    Messages:
    2,802
    Gender:
    Male
    First Name:
    Frank
    Nova Scotia, Canada
    Vehicle:
    2011 Black AC TRD Off Road w/ factory tow pkg
    Welcome to Tacoma World, from Nova Scotia.

    Frank
     
  3. Jan 8, 2013 at 2:40 PM
    #3
    anthony250f

    anthony250f Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Member:
    #73066
    Messages:
    7,459
    Gender:
    Male
    First Name:
    Anthony
    goleta/santa barbara, ca
    Vehicle:
    97 5 speed 4x4 v6
    lt
    welcome!
     
  4. Jan 8, 2013 at 2:53 PM
    #4
    Warputer

    Warputer Dirt Road Inspector

    Joined:
    Jul 31, 2011
    Member:
    #60864
    Messages:
    6,484
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chris
    Lake Murray, South Carolina
    Vehicle:
    2011 TRD Off Road
    Enough modifications to piss the wife off!!
    Welcome to TW virgin! What kind of issues does the truck have?
     
  5. Jan 8, 2013 at 3:06 PM
    #5
    blkbelt193

    blkbelt193 [OP] Member

    Joined:
    Nov 8, 2012
    Member:
    #90754
    Messages:
    12
    Gender:
    Male
    buckeye az
    Vehicle:
    95 tacoma 3.4 L
    Thank you. Were do i start? Lol. just replaced the valve cover gasket. Throttle body gasket. Made sure to clean it out good. Also just replaced the clutch. Couple days after i put her back together.was having problems staying up to temp was running cold. That stop. But now when its up to temp and i accelerate, it makes this crazy noise on the driver side engine and my oil light flutters on when I'm in neutral. I hope its just a bad sensor....
     
  6. Jan 8, 2013 at 5:11 PM
    #6
    blkbelt193

    blkbelt193 [OP] Member

    Joined:
    Nov 8, 2012
    Member:
    #90754
    Messages:
    12
    Gender:
    Male
    buckeye az
    Vehicle:
    95 tacoma 3.4 L
    That's just the first issue...
     
  7. Jan 8, 2013 at 5:17 PM
    #7
    Warputer

    Warputer Dirt Road Inspector

    Joined:
    Jul 31, 2011
    Member:
    #60864
    Messages:
    6,484
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chris
    Lake Murray, South Carolina
    Vehicle:
    2011 TRD Off Road
    Enough modifications to piss the wife off!!
    And that's a lot! Better start a new thread with that list....you'll get more help.
     
To Top