1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Four Wheel Drive Doesn't Engage 2010 Tacoma

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by CarlosCliente, Jan 29, 2012.

  1. Jan 29, 2012 at 5:17 PM
    #1
    CarlosCliente

    CarlosCliente [OP] New Member

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Member:
    #71613
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    First Name:
    Carl
    Rogue River,OR.
    Vehicle:
    Black 4wd
    AFE air intake magnaflow off-road exhaust pro-comp stage 2 6" lift Pro-comp 35" Extreme AT
    :(I had a Pro Comp Stage 2, 6" lift installed. Now The four wheel drive will not engage. I turn the switch and just makes a friction type rubbing sound. Any suggestions???
     
  2. Jan 29, 2012 at 5:27 PM
    #2
    sean266

    sean266 #ThinBlueLine Moderator

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Member:
    #53447
    Messages:
    21,368
    Gender:
    Male
    Who installed it? Take it back there
     
  3. Jan 29, 2012 at 7:59 PM
    #3
    dYL0n

    dYL0n ระดับอาวุโส สมาชิกอาวุโส

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Member:
    #49250
    Messages:
    1,731
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dyl0n
    New Orleans, LA
    Vehicle:
    2017. TRD OffRoad. 4WD. Quicksand.
    17x7 TRD Pro Wheels 265/70r17 KO2
    Uh yeah, bring it to the installer. And let us know what they did wrong.
     
To Top