1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Frame coating & Service records

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by HeadlampRevamp, Mar 15, 2011.

  1. Mar 15, 2011 at 8:17 AM
    #1
    HeadlampRevamp

    HeadlampRevamp [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Member:
    #32518
    Messages:
    641
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jacob
    Buckner, ky
    Vehicle:
    03 Tacoma SR5 TRD
    So I took a peak at the service records for my truck via the toyota owners website. Last year when my frame was sprayed I noticed under "parts" that they have "Hole plug" quantity (2).

    Does this mean that my frame had 2 holes in it that they plugged before they sprayed the frame? I'm curious because I was informed that my frame "almost" failed. The coating was applied less than one year ago and its falling off in sheets.
     
  2. Mar 15, 2011 at 8:20 AM
    #2
    HeadlampRevamp

    HeadlampRevamp [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Member:
    #32518
    Messages:
    641
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jacob
    Buckner, ky
    Vehicle:
    03 Tacoma SR5 TRD
    haha, also just noticed in the service notes they wrote, "No rust found."
     
To Top