1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

FS: MAF Sensor off a 2000 Taco V6

Discussion in '1st Gen Tacoma Marketplace' started by spyduh, Jul 10, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jul 10, 2013 at 1:50 PM
    #1
    spyduh

    spyduh [OP] Member

    Joined:
    Jul 10, 2013
    Member:
    #107981
    Messages:
    9
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    99 Taco XtraCab TRD 5spd
    OME Lift, Wheelers Rock Crawlers Type B on BFG 32s, Grey wire mod
    Bought an extra MAF sensor that I ended up not needing. It was pulled from a 2000 Taco V6 and I drove with it for 7000 miles and switched back to my old one. The original was caked in dirt causing CEL. I bought some elec. cleaner and sprayed both of them and they work fine.

    $50 shipped (paypal/usps mo)
     
  2. Jul 10, 2013 at 4:22 PM
    #2
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Thor

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    103,838
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    No pics
     
Thread Status:
Not open for further replies.
To Top