1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Fuse Problems ( lights and hazards arnt working)

Discussion in '2nd Gen. Tacomas' started by packers0227, Jun 19, 2011.

  1. packers0227

    packers0227 [OP] Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Member:
    #29442
    Messages:
    14
    Gender:
    Male
    Laguna Beach,Ca
    Vehicle:
    08 PreRunner TRD Sport Dbl Cab
    HID headlights and fogs, Kenwood DNX 6061, two JL 13.5" subs. Volant intake, Volant Ram Air Scoop
    I have HID head lights and fog lights ( 10K have had them for over a year.) i just put in LED tail lights(2 days ago) . When i connected the tail lights, the fuse for the turn signals and head lights blew. what do i do?

    i've check the fuse box and its only one of the head light fuses that keeps blowing and the hazard fuse.
     
  2. Murdered Out Tacoma

    Murdered Out Tacoma NightRunner

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Member:
    #20080
    Messages:
    49
    Gender:
    Male
    Socal (IE)
    Vehicle:
    Black 06 DCLB Sport
    Tricked out dents on the outside and custom love stains on the inside. To many citiations to count, but one hell of a sweet ride.
    I had that same problem when i first setup my HIDs. Then i picked up a HID relay harness for like 10 shipped and it solved my problems.
     
To Top