1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Gone and done it now!!!

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by peleus21, Jun 12, 2009.

  1. Jun 12, 2009 at 7:43 PM
    #1
    peleus21

    peleus21 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Member:
    #18102
    Messages:
    56
    Gender:
    Male
    okanogan, b.c. canada
    Vehicle:
    red trd sport
    led taillights HID dual beam headlights bolts and clamps to handle off road
    i was trying to find the proper way to wire the beeper for the keyless entry and musta touched the wrong wires together now the windows and door locks won't work and the windows are stuck down!

    was messing with the wires right at the wireless receiver.
     
  2. Jun 12, 2009 at 7:44 PM
    #2
    DDD

    DDD Shine bright like a hymen

    Joined:
    Mar 6, 2009
    Member:
    #14416
    Messages:
    2,254
    Gender:
    Male
    First Name:
    Derek
    Santa Clarita, CA
    Vehicle:
    06 DC 4x4 TRD Off-Road
    Re-connect everything to the stock position and then check the fuses.
     
  3. Jun 12, 2009 at 8:09 PM
    #3
    peleus21

    peleus21 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Member:
    #18102
    Messages:
    56
    Gender:
    Male
    okanogan, b.c. canada
    Vehicle:
    red trd sport
    led taillights HID dual beam headlights bolts and clamps to handle off road
    i checked all fuses and have nothing hooked up never got that far
     
  4. Jun 12, 2009 at 8:13 PM
    #4
    snowtaco

    snowtaco Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Member:
    #17341
    Messages:
    181
    Gender:
    Male
    Cali and Pa
    Vehicle:
    2006 single cab
    Replaced head unit, tint, blacked out tail lights, 10in sub, billet grill, 3 in front lift, led halo projector lights, camper shell.
    you probably blew the fuse i did that with my day time lights, your manual should tell you wehre it is if you still cant just start loking at them all til you find it haha
     
  5. Jun 12, 2009 at 8:50 PM
    #5
    peleus21

    peleus21 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Member:
    #18102
    Messages:
    56
    Gender:
    Male
    okanogan, b.c. canada
    Vehicle:
    red trd sport
    led taillights HID dual beam headlights bolts and clamps to handle off road
    haha well i did find a blown fuse it was the ecu2 fuse under the hood a 7.5 i replaced it and the power to the wireless plug came back but still no power to the doors at all

    i pulled and inspected every fuse I MEAN EVERY FUSE!!! in the truck and under the hood! i fear i blew the comp
     
  6. Jun 12, 2009 at 8:51 PM
    #6
    snowtaco

    snowtaco Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Member:
    #17341
    Messages:
    181
    Gender:
    Male
    Cali and Pa
    Vehicle:
    2006 single cab
    Replaced head unit, tint, blacked out tail lights, 10in sub, billet grill, 3 in front lift, led halo projector lights, camper shell.
    well idk then haha that sucks did your re wire correctly?
     
  7. Jun 12, 2009 at 8:58 PM
    #7
    peleus21

    peleus21 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Member:
    #18102
    Messages:
    56
    Gender:
    Male
    okanogan, b.c. canada
    Vehicle:
    red trd sport
    led taillights HID dual beam headlights bolts and clamps to handle off road
    i never wired anything i never got that far was testing voltages in the wireless receiver's plug and testing to see if it sent a positive or ground signal to the comp to lock the doors. here is how i know something is messed. with the doors shut the unlock on keychain flashes the lights but no unlock. the lock does not flash or lock.
     
  8. Jun 12, 2009 at 8:59 PM
    #8
    peleus21

    peleus21 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Member:
    #18102
    Messages:
    56
    Gender:
    Male
    okanogan, b.c. canada
    Vehicle:
    red trd sport
    led taillights HID dual beam headlights bolts and clamps to handle off road
    gonna go through the repair and service manual
     
  9. Jun 12, 2009 at 9:49 PM
    #9
    peleus21

    peleus21 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Member:
    #18102
    Messages:
    56
    Gender:
    Male
    okanogan, b.c. canada
    Vehicle:
    red trd sport
    led taillights HID dual beam headlights bolts and clamps to handle off road
    gotta check some wire but three of the solutions say replace the junction box good thing for extended warranty if i can make it look untampered
     
  10. Jun 13, 2009 at 9:39 PM
    #10
    peleus21

    peleus21 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Member:
    #18102
    Messages:
    56
    Gender:
    Male
    okanogan, b.c. canada
    Vehicle:
    red trd sport
    led taillights HID dual beam headlights bolts and clamps to handle off road
    well i am am a dummy which is pretty clear by now. one of the 50 amp fuses got blown somehow. i miss seeing it cuz it was dark. quite the sigh of relief this morning. good thing it didn't rain last night. everything works and i am done messing with it until i grew new balls
     
To Top