1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

hazard/clock

Discussion in 'Audio & Video' started by rustyhedshot, May 19, 2009.

  1. May 19, 2009 at 9:24 PM
    #1
    rustyhedshot

    rustyhedshot [OP] New Member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Member:
    #16230
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    hi guys, im new here but would like some help. ive recently bought and installed a kenwood dnx 7120 in my 08 tacoma. everything works great except that the hazard/clock part wasnt on. so i took the headunit back out but i dont see anything in the harness that connects to it? how do i connect it?
     
  2. May 20, 2009 at 7:34 AM
    #2
    sooner07

    sooner07 1/2 man 1/2 amazing

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Member:
    #4783
    Messages:
    1,400
    Gender:
    Male
    First Name:
    A A Ron
    DFW, Texas
    Vehicle:
    Debadged 2008 Rugged Trail
    Always working on the stereo, painted the front skid plate black to match the truck, debadged , toy tech ultimate lift kit, light racing UCAs, ARB bumper Looking into a supercharger and new exhaust.
    There are two harnesses that connect to the hazard and clock. Check in the lower part of the dash under the HU. Perhaps you pushed them down and forgot to reconnect them.
     
  3. May 20, 2009 at 8:59 AM
    #3
    tacomajason

    tacomajason the anti mpg

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Member:
    #15434
    Messages:
    239
    Gender:
    Male
    Arkansas
    Vehicle:
    09 ssm ac oc 6mt 4wd
    stock (for now)
    ive been guilty of that...
     
To Top