1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Headlights wont turn off - bad headlight switch, celica one fried it?

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by omegax, Nov 27, 2010.

  1. Nov 27, 2010 at 10:36 PM
    #1
    omegax

    omegax [OP] Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Member:
    #46236
    Messages:
    10
    Gender:
    Male
    san diego
    Vehicle:
    99 A4 2.7
    So my left turn signal wasn't working and it wasn't the bulbs because they worked fine, and the right turn signal and headlights/high beams worked fine -

    So I went to the junkyard and found a turn signal arm off of a Celica (2000 model?) and it looked IDENTICAL to my Tacoma one -

    So I went home, installed it and upon doing so my headlights turned on and now they wont turn off - the blinkers work fine now - but I got no High-Beams either, and the headlights appear to be stuck in the High-Beam position yet No HIgh-Beam indication -

    I put my stock arm back in, and the headlights stay on:

    When I unplug the arm - the headlights turn off, soon as I plug in either the celica or stock tacoma arm the headlights come back on
    I tried to replace headlight relay and it did not change - headlights stay on
    All fuses are working fine

    Any suggestions? Should I just try an actual tacoma turn-signal arm? Thanks ! I hate to keep unplugging my turn signal arm just to fix this problem - and stock arm still dont turn left, but celica one does -
     
  2. Nov 27, 2010 at 10:58 PM
    #2
    fireturk41

    fireturk41 I like to break shit!

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Member:
    #11857
    Messages:
    4,818
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kevin
    High Point, NC
    Vehicle:
    280k miles
    SAS, Locked front rear, Ufab sliders and bumpers, air compressor, 35" BFG KM2 on steelies and 36" TSLs
    id try to get a taco switch, call rancho used truck parts (google it)

    also check fuses
     
  3. Nov 28, 2010 at 7:58 AM
    #3
    RAT PRODUCTS

    RAT PRODUCTS RAT Products

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Member:
    #35140
    Messages:
    13,812
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ryan
    Farmington, MN
    Vehicle:
    2016 Sierra Denali
    Did you disconnect the battery while plugging and playing? If not, it will reset the ecu and everything if you do. There might be a communication error.
     
To Top