1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Help Bilstein 5100

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by NickJ*97756, Jul 30, 2010.

  1. Jul 30, 2010 at 11:36 AM
    #1
    NickJ*97756

    NickJ*97756 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Member:
    #34478
    Messages:
    154
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nick
    La Grande OR
    Vehicle:
    95 Red Ext. Cab
    Black Ultra Type 175 Rogue wheels, 33x12.50's, exhaust, sony deck,JL tweeters, hella 500ff's, painted rear bumper, brush guard, tail lights, kc's, custom tube bumper,5100's w/trd springs, toytec aal, custom tire carrier
    My rear bilstein 5100 shocks are missing one set of bushings. Does anybody know where i could by these bushings?
     
  2. Jul 30, 2010 at 11:36 AM
    #2
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Moderator

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    106,132
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    re use the OEM bushings
     
  3. Jul 30, 2010 at 11:46 AM
    #3
    NickJ*97756

    NickJ*97756 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Member:
    #34478
    Messages:
    154
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nick
    La Grande OR
    Vehicle:
    95 Red Ext. Cab
    Black Ultra Type 175 Rogue wheels, 33x12.50's, exhaust, sony deck,JL tweeters, hella 500ff's, painted rear bumper, brush guard, tail lights, kc's, custom tube bumper,5100's w/trd springs, toytec aal, custom tire carrier
    Okay Thank you.
     
  4. Jul 31, 2010 at 6:37 AM
    #4
    pairodice

    pairodice Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Member:
    #19456
    Messages:
    275
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jay
    SF NM
    Vehicle:
    03 DCSB
    magnaflow cat back exhaust, K&N filter, gray wire, deck plate, ome 883's, ome dakar leafs, bilstien 5100's, blacked out grille, AVS bug shield & window vents, arb bull bar, hella 5in lights, mile marker 8k winch, debadged tailgate, energy steering rack bushings, custom rear bumper w/ hidden receiver, custom headache rack, ome greasable shackles, 4.88's w/solid spacer, SS extended brake line
    i had the same problem not sure where you got them but i bought mine at wheelers gave them a call and they sent me a set no charge i tried to make the old ones work but they were different
     
  5. Jul 31, 2010 at 9:14 AM
    #5
    NickJ*97756

    NickJ*97756 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Member:
    #34478
    Messages:
    154
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nick
    La Grande OR
    Vehicle:
    95 Red Ext. Cab
    Black Ultra Type 175 Rogue wheels, 33x12.50's, exhaust, sony deck,JL tweeters, hella 500ff's, painted rear bumper, brush guard, tail lights, kc's, custom tube bumper,5100's w/trd springs, toytec aal, custom tire carrier
    So the oem ones will not work?
     
To Top