1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

HELP!!! lol

Discussion in 'New Members' started by JaredD, Oct 10, 2010.

  1. Oct 10, 2010 at 10:38 PM
    #1
    JaredD

    JaredD [OP] New Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Member:
    #44491
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jared
    Jamestown ND
    Vehicle:
    06 tacoma x-runner
    hey got a 06 x runner here and i bought some new leds for my front and rear blinkers and the fuze keeps blowing:( the fuxe is rated at 15 wat i know not to go bigger nor smaller fuze cause that wont do antything about it and i know the new leds take less wats to run but i was also told i might need some module? idk what to do lol any help would be greatly appeciated!! thanks.

    tacoma.jpg
     
  2. Oct 11, 2010 at 12:39 AM
    #2
    tommyxv

    tommyxv Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Member:
    #43546
    Messages:
    150
    Gender:
    Male
    Delaware
    Vehicle:
    '11 DC 4x4 TRD Sport
    Welcome...u should post your technical question in the correct forum with a better title and you might get some helpful responses.

    In case you didn't see, but the 'LOL' in your thread title tells me you did..

    LOL :D
     
To Top