1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Help! my radios been turned off '07

Discussion in 'Audio & Video' started by JDJ, Feb 27, 2010.

  1. Feb 27, 2010 at 10:50 AM
    #1
    JDJ

    JDJ [OP] New Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Member:
    #32197
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    my boss had my company radio disconnected when it got serviced last week. everything seems to to be hooked up just no power to it. he said that it was disconnected from the computer. does anyone know how to turn it back on? I cant live without my radio!!
     
  2. Feb 27, 2010 at 11:55 AM
    #2
    uood8

    uood8 If You Search...You Shall Find.

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Member:
    #18086
    Messages:
    1,372
    Gender:
    Male
    Greensboro, NC
    Vehicle:
    '16 Sr5 4x4 DCSB
    Pretty much stock
    i doubt it was disconnected by the computer (if that is even possible), they probably just pulled it out and unplugged it, or pulled the fuse.
     
  3. Feb 27, 2010 at 12:07 PM
    #3
    shockittillyareconizeit

    shockittillyareconizeit Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Member:
    #19405
    Messages:
    230
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dustin
    California
    Vehicle:
    '07 Coma PreRunner
    Front - Icon 2.5 Coilovers, Maxtrac 4" lift spindles, TC UCA's Rear - Billy's 5100/1.5 AAL, 3" lift blocks MB Predator wheels - 16x8 plasti-dipped matte black Toyo Open Country A/T 305/70/16 Satoshi grille Blacked out badges DTRL Wet Okole seat covers
    Yeah, take off the head unit and re connect everything.... If your boss is cool with that.
     
  4. Feb 27, 2010 at 12:14 PM
    #4
    Brunes

    Brunes abides.

    Joined:
    May 31, 2008
    Member:
    #7011
    Messages:
    17,641
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rotorhead
    DC or New Jersey - Depends on the day....
    Vehicle:
    08 Red/Graphite and Satin Black
    Inside: Tint, Wet Okole 1/2 Piped Red/Black Covers, Black Weathertech Digital Fit Mats, URD Short Throw w/ TWM Weighted Knob, USA Spec iPod adapter. Outside: 4300K Retro w/ Angel Eyes and Red Shrouds, 5000K Blazer Fog Light Retrofit, Debadge, Bed Locking Handle, Satin Black Rims Performance: TRD/Steigmeier Blower w/ 2.7 Pulley. 668 Injectors and 320 LPH AEM Fuel pump. URD UCON and 7th Injector. DTLT Headers, URD Y-Pipe, Wicked Flow Muffler. Suspension: Both: OME Shocks Front: 886X's and TC UCAs Rear: Dakars Armor: Relentless Front Bumper Relentless High Clearance Rear w/ Tire/Rotopax Swing Out Relentless Front, Mid, and TCase skids BAMF Diff Skid Recovery and Spares: Fullsize Spare Tire 2x2 gal Rotopax 1x1 gal Rotopax 1x1 gal Water Rotopax Warn 9.5XP-S Winch Hi-Lift Extreme 60" Ironman Off-Road Recovery Kit
    Had it disconnected like on purpose or it just doesn't work after he got it serviced??

    Cause if he had it done on purpose- I wouldn't start fucking around with it. It's a company car no??
     
  5. Feb 27, 2010 at 12:18 PM
    #5
    JDJ

    JDJ [OP] New Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Member:
    #32197
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    he had it done on purpose. but if its was something easy i would try to do that. but obviously cant pull the radio and try to connect it
     
To Top