1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Help needed - vibrations when accelerating

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by ashencyota, May 4, 2010.

  1. May 4, 2010 at 7:58 PM
    #1
    ashencyota

    ashencyota [OP] New Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Member:
    #36558
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    05 Double Cab 4x4 SR5
    New to this forum, I have a 05 double cab 4x4 automatic, that bagan to vibrate when accelerating. The vibration feels like it is coming from the middle of the truck. When I let off, the vibration goes away. I does not vibrate when coasting or even when I gear down going downhill. Its not loud, but can be felt in the cab. The vibration is worse when going uphill. I have changed the rear u-joint and it did not help. Any help or ideas of what is occurring would be most helpful.
     
  2. May 4, 2010 at 7:59 PM
    #2
    ColtsTRD

    ColtsTRD .....

    Joined:
    May 13, 2009
    Member:
    #17177
    Messages:
    17,826
    Gender:
    Male
    First Name:
    Scott
    AZ
    Vehicle:
    2005 TRD DCSB
    :popcorn:


    Bump!
     
To Top