1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

help with vibes

Discussion in 'Suspension' started by johnnym, Jun 27, 2011.

  1. Jun 27, 2011 at 10:00 AM
    #1
    johnnym

    johnnym [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Member:
    #38917
    Messages:
    5,721
    Gender:
    Male
    First Name:
    john
    NH
    Vehicle:
    87 4Runner
    So I have a 05 ac offroad I just installed billies at 1.75 and a 1.5 aal yesterday today I went and got new tires 265/70/16 dynapro atm's they aligned it with no problems I'm getting slight vibes on takeoff in the rear and between 50-60 mph its like a pulsating vibe
    I did alittle reading up and saw people using shims in the rear . I looked on toytec site and they have shims for 2-3" lift in the rear . Will those work for me or is there something else I need
    Thanks for any input
    John
     
  2. Jun 27, 2011 at 10:03 AM
    #2
    Hunter500ky

    Hunter500ky Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Member:
    #47031
    Messages:
    2,522
    Gender:
    Male
    E-Town Ky
    Vehicle:
    06 Tacoma 4x4 SR5
    Weathertech Mats, Toolbox, 6k HID fogs, Hardwire Escort 8500 x50,
    a 2 degree shim should work, or you could try the carrier barrier drop.
     
  3. Jun 27, 2011 at 8:04 PM
    #3
    johnnym

    johnnym [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Member:
    #38917
    Messages:
    5,721
    Gender:
    Male
    First Name:
    john
    NH
    Vehicle:
    87 4Runner

    Thanks hunter
    i was at work didnt have a chance to check the site .
     
To Top