1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Hid bi xenon problem

Discussion in 'Lighting' started by taco2121, Feb 17, 2013.

  1. Feb 17, 2013 at 10:17 AM
    #1
    taco2121

    taco2121 [OP] Member

    Joined:
    Dec 3, 2012
    Member:
    #92373
    Messages:
    18
    Gender:
    Male
    First Name:
    Caleb Blackard
    clinton, louisiana
    Vehicle:
    Salvaged 98 tacoma extra cab 2.7l
    halo head lights, black cornor lights, black tail lights, custom front bumper, billy/eibach coils up front with dakar2.25in leaf pack in the back. Rack and pinion bushings replaced. Usw low profile tool box. Sony explode door speakers. Memphis 12in sub in fox box.
    I just installed some hid bi xenon bulbs and ballast and when I turn on the lights it all works except for when I flip Dom high to low nothing happens it just stays at a high beam
     
  2. Feb 17, 2013 at 5:47 PM
    #2
    csjumper2003

    csjumper2003 Jumper's Leds Vendor

    Joined:
    Apr 8, 2011
    Member:
    #54596
    Messages:
    4,503
    Gender:
    Male
    First Name:
    chris
    Lakeside
    Vehicle:
    2014 SSM Trd Off Road 4x4 Auto
    Sounds like a bad relay in the relay harness. Check to see if your getting power out of the plug that is d shaped. Its what switches from hi to lo
     
To Top