1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

HID high beam problem!!! Suggestions needed!!!

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by clankey, Apr 5, 2010.

  1. Apr 5, 2010 at 10:10 AM
    #1
    clankey

    clankey [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Member:
    #31409
    Messages:
    62
    Gender:
    Male
    St. John's, NL
    Vehicle:
    2010 Double Cab TRD Sport
    Roof Rack, Soft Tonneau, Running Boards, DDM HID's, Skid Plate, 3" lift, 275/70R17 BFG AT TA's
    I jsut installed a set of DDM H4 kit and h10 fog kit. They all work great with the exception of the high beam. When I switch on the high the light is really dim and not even close to the low beam. I am wondering if I should try taking off the metal shield on the bulb?

    Anyone have the same issue or have a good suggestion?
     
  2. Apr 5, 2010 at 10:15 AM
    #2
    TRDguyKC

    TRDguyKC Well-Known Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Member:
    #9316
    Messages:
    989
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kris
    Glendale, AZ
    I just had an issue with my high beams, but mine was a blown fuse.... check the wiring again.....

    do your HID bulbs have a separate light on them for the high? or is it bi-xenon all in one bulb?
     
  3. Apr 5, 2010 at 10:22 AM
    #3
    DeeKay21

    DeeKay21 Lieutenant Dan.

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Member:
    #10651
    Messages:
    14,188
    Gender:
    Male
    Nevada/Utah
    Vehicle:
    06' TRD Sport 4x4
    DO NOT take off the metal housing on the bulb!!! You will blind the hell out of other drivers and get pulled over for sure.:eek: I remember someone telling me that when I put in my HID's but I wanted to see for myself anyways and took the housing off. Yeah..I drove like 50 feet and was like, screw that!!! Went straight back to my garage and put the pieces back on.
     
To Top