1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

HID Xenon Group Buy Round 1! Ends 12/12/10

Discussion in 'Group Buys' started by TBK224, Nov 19, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dec 20, 2010 at 2:51 PM
    #101
    Hunter500ky

    Hunter500ky Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Member:
    #47031
    Messages:
    2,523
    Gender:
    Male
    E-Town Ky
    Vehicle:
    06 Tacoma 4x4 SR5
    Weathertech Mats, Toolbox, 6k HID fogs, Hardwire Escort 8500 x50,
    got mine been at it for 30 minutes WTF Im getting pissed


    Can someone give me some guidance, the tabs line up but everytime I go to turn it to lock it into place one of the tabs pops out, I feel like IM about to break it
     
  2. Dec 20, 2010 at 3:10 PM
    #102
    Hunter500ky

    Hunter500ky Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Member:
    #47031
    Messages:
    2,523
    Gender:
    Male
    E-Town Ky
    Vehicle:
    06 Tacoma 4x4 SR5
    Weathertech Mats, Toolbox, 6k HID fogs, Hardwire Escort 8500 x50,
    I stopped being a pansy with them (afraid to break'm) and got them right in

    OMFG are they bright love'm!!!!!


    Mounting hardware then for test drive!!!!
     
  3. Dec 20, 2010 at 3:20 PM
    #103
    zx6rman96

    zx6rman96 Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Member:
    #38098
    Messages:
    50
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chris
    Indianapolis
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 TRD off road
    JVC HD-60 tinted windows Black paitned TRD wheels 6000k Bi Xexon HID's Laminx yellow (fogs's) Rear TSB
    all done, easy install, looooook great!!!! just gotta hid the harness and will post pics later
     
  4. Dec 20, 2010 at 3:37 PM
    #104
    zx6rman96

    zx6rman96 Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Member:
    #38098
    Messages:
    50
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chris
    Indianapolis
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 TRD off road
    JVC HD-60 tinted windows Black paitned TRD wheels 6000k Bi Xexon HID's Laminx yellow (fogs's) Rear TSB
    ok, well now im pissed, everything was working fine, then one light went out.....switched harness to the other side and the light worked, so it looks like i have a bad harness and ballast on one side.......not happy
     
  5. Dec 20, 2010 at 3:55 PM
    #105
    Hunter500ky

    Hunter500ky Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Member:
    #47031
    Messages:
    2,523
    Gender:
    Male
    E-Town Ky
    Vehicle:
    06 Tacoma 4x4 SR5
    Weathertech Mats, Toolbox, 6k HID fogs, Hardwire Escort 8500 x50,
    It looks like one light has more output then the other on mine kinda odd....

    Gonna try and re adjust my lamp tomorrow see if that helps.

    Brighter then my head lights so Ill be buying some for my head lights


    only complaint so far (besides light output is brighter on one if thats the case which I think its just my lamp) is one of the tabs was bent on one of the pieces I had that you had to connect to

    Edit *fixed the last thing I talked about the bent piece it was easy*
     
  6. Dec 20, 2010 at 3:59 PM
    #106
    Hunter500ky

    Hunter500ky Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Member:
    #47031
    Messages:
    2,523
    Gender:
    Male
    E-Town Ky
    Vehicle:
    06 Tacoma 4x4 SR5
    Weathertech Mats, Toolbox, 6k HID fogs, Hardwire Escort 8500 x50,
    ^ good to know
     
  7. Dec 20, 2010 at 4:34 PM
    #107
    zx6rman96

    zx6rman96 Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Member:
    #38098
    Messages:
    50
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chris
    Indianapolis
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 TRD off road
    JVC HD-60 tinted windows Black paitned TRD wheels 6000k Bi Xexon HID's Laminx yellow (fogs's) Rear TSB
    easy now cowboy, would you not be pissed if you just installed yours and they didnt work? I think anyone would be, and I havn't bashed anyone, nor would I unless like you said they dont correct it. So dont get your panties in a bunch, I simply stated I was pissed because they didnt work.......
     
  8. Dec 20, 2010 at 4:38 PM
    #108
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Thor

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    103,797
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    hey dude, No one is getting their panties bunched up. he was just giving you advice on how to get them fixed/replaced. Nothing more.
     
  9. Dec 20, 2010 at 4:46 PM
    #109
    zx6rman96

    zx6rman96 Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Member:
    #38098
    Messages:
    50
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chris
    Indianapolis
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 TRD off road
    JVC HD-60 tinted windows Black paitned TRD wheels 6000k Bi Xexon HID's Laminx yellow (fogs's) Rear TSB

    wtf, ok everyone chime in please...... Yes I contacted him VIA PM as soon as the problem occured, I also left him a voicemail on the business card that was supplied. Thanks for the advice, but i believe i never asked anyone what I should do to get the issue fixed, i was just venting....is that a crime. This is over now. How bout we hear or see some of these HID's working..... I know mine looked badass for the brief time they were on!
     
  10. Dec 20, 2010 at 5:00 PM
    #110
    Pugga

    Pugga Pasti-Dip Free Since 1983

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Member:
    #39131
    Messages:
    28,798
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Massachusetts
    Vehicle:
    '13 Ford F-150 SCREW
    F-150 Mod
    Mine came in today! Kinda surprised they showed up that quick since I'm so far away. Probably going to get them mounted up to the motorcycle soon!
     
  11. Dec 20, 2010 at 5:42 PM
    #111
    TBK224

    TBK224 [OP] ~THE LIGHT GUY~ Vendor

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Member:
    #24887
    Messages:
    794
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tim
    Phoenix, AZ
    Vehicle:
    BADASS TACO
    6" Pro Comp Stage One Lift Kit and 35" Toyo Open Country M/T's riding on 18" XD Addict Wheels
    Glad to hear you like them. Post pics when you get a chance.

    Chris, I'm sorry one of your ballasts went out. Unfortunately, this does happen once in awhile and there is absolutely nothing I can do to avoid it. I already PM'd you and like I said in the PM, I will over night a brand new replacement ballet to you first thing tomorrow morning. If you need anything else let me know and I will return your phone call when I get back into an area with better reception. Sorry again for the inconvenience.

    As far the bulbs looking different in brightness...give it a day or two as sometimes it takes awhile before all the new gases inside start burning. Weird, but they will change a little in the first few days. Also, if there is any difference in your housings such as one being dirty or not adjusted correctly like you said, that could also be causing the problem. Let me know if they don't get better.

    Thanks Brock. I do stand by my products 100% and I will do whatever it takes to keep my customers happy.

    Glad to hear you got them. Let us know how they work and post pics when you get a chance.




    Thanks again to everyone who purchased. I hope they work well for you and your happy with your new lights. If for some reason you have a problem, such as Chris did, please PM or call me and I will get it taken care of right away. Thanks
     
  12. Dec 20, 2010 at 5:52 PM
    #112
    Hunter500ky

    Hunter500ky Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Member:
    #47031
    Messages:
    2,523
    Gender:
    Male
    E-Town Ky
    Vehicle:
    06 Tacoma 4x4 SR5
    Weathertech Mats, Toolbox, 6k HID fogs, Hardwire Escort 8500 x50,
    Question (pics coming tonight btw)

    When I first power them up they flicker 2-3 times then stay on is this normal it also looks like they have to warm up
     
  13. Dec 20, 2010 at 5:59 PM
    #113
    zx6rman96

    zx6rman96 Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Member:
    #38098
    Messages:
    50
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chris
    Indianapolis
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 TRD off road
    JVC HD-60 tinted windows Black paitned TRD wheels 6000k Bi Xexon HID's Laminx yellow (fogs's) Rear TSB
    Yes this is normal for HID's to flicker when they are turned on, at least all the HID's I owned did....I dont know about 2 or 3 times, maybe just one "flick" and yes they have to warm up before they will be at full brightness.. I think the "flick" looks bad ass when you turn them on. Now if they are flickering while they are on, you might have a problem. Get them pics up!!!
     
  14. Dec 20, 2010 at 6:00 PM
    #114
    Hunter500ky

    Hunter500ky Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Member:
    #47031
    Messages:
    2,523
    Gender:
    Male
    E-Town Ky
    Vehicle:
    06 Tacoma 4x4 SR5
    Weathertech Mats, Toolbox, 6k HID fogs, Hardwire Escort 8500 x50,
    Pics coming lol brb no they do not flick while driving
     
  15. Dec 20, 2010 at 6:03 PM
    #115
    TBK224

    TBK224 [OP] ~THE LIGHT GUY~ Vendor

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Member:
    #24887
    Messages:
    794
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tim
    Phoenix, AZ
    Vehicle:
    BADASS TACO
    6" Pro Comp Stage One Lift Kit and 35" Toyo Open Country M/T's riding on 18" XD Addict Wheels
    As Chris said, yes it is normal for them to flicker a bit as they are warming up. This is just all the gases in there igniting. It should take them 3-5 seconds to fully warm up and stay stable.

    Thanks Chris.
     
  16. Dec 20, 2010 at 6:08 PM
    #116
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Thor

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    103,797
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    Just to mention, My driver side looked a little dim compared to the passenger. I let them run for about 25 mins, now they are both the same.
     
  17. Dec 20, 2010 at 6:09 PM
    #117
    zx6rman96

    zx6rman96 Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Member:
    #38098
    Messages:
    50
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chris
    Indianapolis
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 TRD off road
    JVC HD-60 tinted windows Black paitned TRD wheels 6000k Bi Xexon HID's Laminx yellow (fogs's) Rear TSB
    not the best photo, i just snapped a quick one as soon as I finished

    [​IMG]
     
  18. Dec 20, 2010 at 6:11 PM
    #118
    Pugga

    Pugga Pasti-Dip Free Since 1983

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Member:
    #39131
    Messages:
    28,798
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Massachusetts
    Vehicle:
    '13 Ford F-150 SCREW
    F-150 Mod
    Thats good, looks like you got that ballast issue worked out. Can't wait to get mine hooked up!
     
  19. Dec 20, 2010 at 6:17 PM
    #119
    Hunter500ky

    Hunter500ky Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Member:
    #47031
    Messages:
    2,523
    Gender:
    Male
    E-Town Ky
    Vehicle:
    06 Tacoma 4x4 SR5
    Weathertech Mats, Toolbox, 6k HID fogs, Hardwire Escort 8500 x50,
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    cell pics sorry for quality
     
  20. Dec 20, 2010 at 6:25 PM
    #120
    PLC721

    PLC721 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Member:
    #28268
    Messages:
    18,043
    Gender:
    Male
    First Name:
    Patrick
    Chandler, Az
    Vehicle:
    2015 Tundra Double Cab
    See Build in Sig
    aiming can contribute to brightness, if one is aimed up it will look slightly bright when you are looking directly at them.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
To Top