1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

HID Xenon Group Buy Round 17! Ends 8/15/10

Discussion in 'Group Buys' started by slimcubby, Aug 1, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aug 28, 2010 at 1:47 AM
    #101
    StandingCow

    StandingCow Well-Known Member

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Member:
    #16373
    Messages:
    1,808
    Gender:
    Male
    First Name:
    John
    NJ
    Vehicle:
    09 SR5 4x4 V6 access cab
    Got mine! Thanks again! :D
     
  2. Aug 28, 2010 at 6:11 AM
    #102
    Twirlin

    Twirlin Nature just gets the blow-by

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Member:
    #26448
    Messages:
    228
    Gender:
    Male
    WI
    Vehicle:
    '10 TRD Sport Mag Grey
    got mine, but for some reason my fog lights wont install into the housing.
    when i matched up the tabs of the new fogs with that of the old, the smaller of the 3 tabs is offset from center the opposite way. I can NOT lock these in. I've been trying for 30 minutes. Is there some trick to this? I've done it before and it shouldnt be this hard. My next step is going to be removing the entire fog light assembly if no one helps me out.

    WTF???
     
  3. Aug 28, 2010 at 6:31 AM
    #103
    Twirlin

    Twirlin Nature just gets the blow-by

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Member:
    #26448
    Messages:
    228
    Gender:
    Male
    WI
    Vehicle:
    '10 TRD Sport Mag Grey
    hopefully these pictures help explain my problem better.
    Notice the orientation of the small tab in relation to the 2 larger tabs.

    Tell me someone sees it besides me. Has anyone else noticed this or am I the only one?

    IMG_1775 (Large).JPG
    IMG_1776 (Large).JPG
    IMG_1777 (Large).JPG
    IMG_1778 (Large).JPG
     
  4. Aug 28, 2010 at 7:55 AM
    #104
    Twirlin

    Twirlin Nature just gets the blow-by

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Member:
    #26448
    Messages:
    228
    Gender:
    Male
    WI
    Vehicle:
    '10 TRD Sport Mag Grey
    I know exactly what the problem is, but have no way to fix it. If these bulbs are indeed H10, then the problem is in the manufacturing of the bases with the tabs. They DO NOT FIT. I have a 2010 TRD Sport and these DO NOT FIT. I've been trying now for over 2 hours on a single light!!!!

    Someone help me please!
    Slim, please call me. I've PM'ed you.
     
  5. Aug 28, 2010 at 8:06 AM
    #105
    opie1967

    opie1967 Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Member:
    #4916
    Messages:
    32
    Gender:
    Male
    Alabama
    Vehicle:
    05 double cab pre runner trd sport
    Yea got the same problem, but it is not just the tabe it is also the base of the bulb,
     
  6. Aug 28, 2010 at 8:23 AM
    #106
    Twirlin

    Twirlin Nature just gets the blow-by

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Member:
    #26448
    Messages:
    228
    Gender:
    Male
    WI
    Vehicle:
    '10 TRD Sport Mag Grey
    do you drive a 2010?
     
  7. Aug 28, 2010 at 8:42 AM
    #107
    opie1967

    opie1967 Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Member:
    #4916
    Messages:
    32
    Gender:
    Male
    Alabama
    Vehicle:
    05 double cab pre runner trd sport
    No I have a 05 prerunner sport. I looked back and there were 8 other h10 kits sold I wonder if they have fit problems...
     
  8. Aug 28, 2010 at 11:36 AM
    #108
    Twirlin

    Twirlin Nature just gets the blow-by

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Member:
    #26448
    Messages:
    228
    Gender:
    Male
    WI
    Vehicle:
    '10 TRD Sport Mag Grey
    hey slim, we customers need some service here.
    the 2 problems are:

    1) tab location is all wrong.
    2) circular base of bulb where o-ring sits is 3/32" too large in diameter.

    Does that about sum it up for you too opie?

    I'm beginning to think I got the wrong bulbs. The box says H10, the clear plastic bulb protector says H10, but nothing on the actual bulb says H10. could be wrong bulb in a H10 kit box?

    I need to exchange/return this kit ASAP Slim.
     
  9. Aug 28, 2010 at 12:02 PM
    #109
    taco19

    taco19 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Member:
    #28259
    Messages:
    74
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dallon
    nelson bc
    Vehicle:
    2010 Trd sport sr5
    -Leveling kit - 18 fuel octane wheels on 275 toyo A/T -12" kicker sub with alpine deck - Blacked Badges -Fog Light mod -Gauge Blue cluster mod -Dynomax Catback exhaust
    Still havnt got mine ... And it looks like I'm gonna run into the same problem
    When I get them. Slim, figure this out please
     
  10. Aug 28, 2010 at 1:41 PM
    #110
    StandingCow

    StandingCow Well-Known Member

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Member:
    #16373
    Messages:
    1,808
    Gender:
    Male
    First Name:
    John
    NJ
    Vehicle:
    09 SR5 4x4 V6 access cab
    Hmmm, my H10 kit looks different... I don't see a piece that looks like that one in your first picture. And it is hard to tell but I think the actual bulb piece with the 3 prongs looks smaller.
     
  11. Aug 28, 2010 at 1:56 PM
    #111
    Taco2K10

    Taco2K10 All OEM All Japanese All The Time!

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Member:
    #39886
    Messages:
    105
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kelly
    Chilliwack, B.C.
    Vehicle:
    2010 2.7 5spd 4x4 AC SR5
    3K HID Foglights, Husky Liner mats, Autoventshade Ventvisors and Bugdeflector, OE Toyota Class III Hitch and OE 4 Wire Trailer Harness,
    great... I hope this isnt the case with my H10 kit....
     
  12. Aug 28, 2010 at 2:34 PM
    #112
    Gitmo

    Gitmo Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Member:
    #24884
    Messages:
    471
    Gender:
    Male
    First Name:
    Justin
    My hid headlights work great, however, my fogs won't turn on. I have them locked in just fine, tried switching bulbs and even tried switching ballasts...any suggestions?

    Edit: never mind, turned the male/female connectors to the stock harness around and they work perfectly! As for you guys with the locking issue, chill. Slim has a lot goin on, just give him at least a day to respond. You don't have to have your hids in this instant.
     
  13. Aug 28, 2010 at 2:45 PM
    #113
    Twirlin

    Twirlin Nature just gets the blow-by

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Member:
    #26448
    Messages:
    228
    Gender:
    Male
    WI
    Vehicle:
    '10 TRD Sport Mag Grey
    get this fixed slim
     
  14. Aug 28, 2010 at 3:57 PM
    #114
    Twirlin

    Twirlin Nature just gets the blow-by

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Member:
    #26448
    Messages:
    228
    Gender:
    Male
    WI
    Vehicle:
    '10 TRD Sport Mag Grey

    my pictures are of both the stock fog bulb and the new HID one.
     
  15. Aug 28, 2010 at 6:10 PM
    #115
    opie1967

    opie1967 Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Member:
    #4916
    Messages:
    32
    Gender:
    Male
    Alabama
    Vehicle:
    05 double cab pre runner trd sport
    Gitmo, Easy for you to say yours FIT!!!!!!!!!!!And seems that when he was taking money, Slim would reply in minutes not days!!!!!
     
  16. Aug 28, 2010 at 6:13 PM
    #116
    humanoid

    humanoid bite me

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Member:
    #1932
    Messages:
    2,747
    Gender:
    Male
    Sunny SoCal
    Vehicle:
    I had a '99 Xtra Cab PreRunner SR5 V6
    Guys, it's the weekend and he's got a family who's moving homes, cut him a bit of slack. I'm sure he'll respond the first chance he gets.
     
  17. Aug 28, 2010 at 6:20 PM
    #117
    opie1967

    opie1967 Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Member:
    #4916
    Messages:
    32
    Gender:
    Male
    Alabama
    Vehicle:
    05 double cab pre runner trd sport
    It was the weekend when I ordered also. And if you are making sales to people and taking there money, you need to have CUSTOMER SERIVCE also dont leave people hanging all it takes is (dont worry guys I will take care of everything) that took me 15 seconds.
     
  18. Aug 28, 2010 at 6:27 PM
    #118
    humanoid

    humanoid bite me

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Member:
    #1932
    Messages:
    2,747
    Gender:
    Male
    Sunny SoCal
    Vehicle:
    I had a '99 Xtra Cab PreRunner SR5 V6
    Wow, you really think he only does these GBs as his only source of income? He's doing this to help you guys out. No one pointed a gun to your head and made you buy anything from him. I personally don't know Paul, but from what I've read from his previous GBs, he's a stand up guy, I'm sure that others will chime in and have his back as I do. Just relax, waiting another day or two isn't going to kill you... will it?
     
  19. Aug 28, 2010 at 6:36 PM
    #119
    opie1967

    opie1967 Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Member:
    #4916
    Messages:
    32
    Gender:
    Male
    Alabama
    Vehicle:
    05 double cab pre runner trd sport
    In your own words BITE ME.
     
  20. Aug 28, 2010 at 6:36 PM
    #120
    StandingCow

    StandingCow Well-Known Member

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Member:
    #16373
    Messages:
    1,808
    Gender:
    Male
    First Name:
    John
    NJ
    Vehicle:
    09 SR5 4x4 V6 access cab
    Holy crap, chill out people, have some patience. I am sure he will make things right.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
To Top