1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

horn no longer works????

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by j1999t, Aug 29, 2009.

  1. Aug 29, 2009 at 9:52 PM
    #1
    j1999t

    j1999t [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Member:
    #17165
    Messages:
    820
    Gender:
    Male
    First Name:
    Justin
    Northern Colorado
    Vehicle:
    traded it in
    so a day or so ago, i honked my horn at some guy running a red light, and the next time i went to honk it, the only thing that came out was a squeak, like a dying horn...

    is my horn fried? why would it die so early in the trucks life?

    where can i get another?

    thanks
     
  2. Aug 29, 2009 at 9:55 PM
    #2
    WilsonTheDog

    WilsonTheDog Kylie's dad

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Member:
    #3496
    Messages:
    4,837
    Gender:
    Male
    First Name:
    Eric
    Myrtle Beach SC
    Vehicle:
    07 Prerunner SR5 DC/SB V6
    Magnaflow 12576 muffler & chrome tip, Westin step bars, 27% tint, Pop N Lock, AFE ProdryS, bed mat, Husky liners, D-rings added, Access Literider tonneau, Pioneer 4-ways all around, GY Wrangler Duratracs 265/75/16, 5100's @ 1.75", 1.5" AAL
  3. Aug 29, 2009 at 9:59 PM
    #3
    j1999t

    j1999t [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Member:
    #17165
    Messages:
    820
    Gender:
    Male
    First Name:
    Justin
    Northern Colorado
    Vehicle:
    traded it in
    cant afford that just yet...
     
  4. Aug 29, 2009 at 10:53 PM
    #4
    ilovetacos

    ilovetacos Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Member:
    #4464
    Messages:
    2,316
    Gender:
    Male
    First Name:
    Gavin
    Sacramento/Woodland
    Vehicle:
    2006 TRD Sport 4x4 DC
    Sold!
    Have you washed your truck lately or powerwashed the engine? I got some water in one of my horns and it made the same noise. I turned it upside down to drain and dry out and went back to normal.
     
  5. Aug 29, 2009 at 11:24 PM
    #5
    neslerrah

    neslerrah Taco lovin'

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Member:
    #4803
    Messages:
    6,743
    Gender:
    Male
    First Name:
    Harrelsen
    Tucson
    Vehicle:
    5 lug BEAST!
    Secondary air filter removed, elbow mod, BFG T/A KO (31x10.5R15), 15" American Racing Mojaves, BHLM, Dome Light MOD (Blue), Pioneer headunit, Sockmonkey 'TACOMA' Decals, Readylift 5-lug SST, Rear Shocks - Bilstein TRD, Dynomax Super Turbo #17748, DDM Slim Ballast HID Kit H4 Hi/Lo -35W 6000K in headlights, Apexcone Raptor HID Kit H3 - 35W 6000K in Hella 500s, aFe CAI #51-10762, WeatherTech Floorliner, 200W Smart AC Inverter

    x2! Same thing happened to me. I cleaned it out and it still works.
     
  6. Aug 30, 2009 at 9:20 AM
    #6
    j1999t

    j1999t [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2009
    Member:
    #17165
    Messages:
    820
    Gender:
    Male
    First Name:
    Justin
    Northern Colorado
    Vehicle:
    traded it in
    no i havent washed my truck in about 3 weeks
     
To Top