1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

How Do I post videos on here?

Discussion in 'Technology' started by dysfunctnlretard, Dec 14, 2009.

  1. Dec 14, 2009 at 12:07 PM
    #1
    dysfunctnlretard

    dysfunctnlretard [OP] Hi

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Member:
    #18080
    Messages:
    3,760
    Gender:
    Male
    First Name:
    Manny
    CA
    Vehicle:
    2010 FJC
    55w HIDs, 16" Countersteer Offroads, Yokahama All Terrains, Demello Sliders
    I uploaded a video of mine to photobucket, now how do I post it so you guys can see it in a thread?
     
  2. Dec 14, 2009 at 12:46 PM
    #2
    PreRunnerSeth

    PreRunnerSeth Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Member:
    #21110
    Messages:
    4,274
    Gender:
    Male
    Apex, NC
    Vehicle:
    15 Black DC OR Prerunner
    Try youtube. With youtube all you have to do is put the address in the thread and the board automatically imbeds it. I dont think it works for any other video services.
     
  3. Dec 14, 2009 at 12:54 PM
    #3
    ColtsTRD

    ColtsTRD .....

    Joined:
    May 13, 2009
    Member:
    #17177
    Messages:
    17,826
    Gender:
    Male
    First Name:
    Scott
    AZ
    Vehicle:
    2005 TRD DCSB
    Your photo bucket video should have a inbeded code the you just copy paste into the "insert link"
     
  4. Dec 14, 2009 at 12:57 PM
    #4
    PreRunnerSeth

    PreRunnerSeth Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Member:
    #21110
    Messages:
    4,274
    Gender:
    Male
    Apex, NC
    Vehicle:
    15 Black DC OR Prerunner
    I don't think imbed codes work because they are HTML and not BBCode. The board limits the amount of HTML you can use.
     
  5. Dec 14, 2009 at 1:15 PM
    #5
    tcBob

    tcBob Gringo Bandito Moderator

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    11,262
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    i have to fix photobucket vid embedding on here...just use the IMG codes they provide for the videos and when I get it fixed they'll automatically embed
     
  6. Dec 14, 2009 at 1:37 PM
    #6
    LostRebel

    LostRebel Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Member:
    #15389
    Messages:
    359
    Gender:
    Male
    Almost Canada, USA
    Vehicle:
    Black Access Cab 4x4 TRD Off Road
    Fisher plow, BakFlip and Snugtop cap, Demello Sliders, Scanguage,
    If it'll help you out TcBob, I recall having a problem imbedding this off-site video. It appeared on a preview of the post, but failed when the post was submitted. I had to edit the post and re-paste the embed code and then it appeared properly. Though, this is flash and may not be the problem you are trying to fix.

    Edit: Quoted link to video removed as playing video opened new window. Video did begin playing in original window. See original post for video example.
     
To Top