1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

How do you add a typed name to phonebook entry? 2012 no entune

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by rctoyguy, May 10, 2012.

  1. May 10, 2012 at 10:27 PM
    #1
    rctoyguy

    rctoyguy [OP] Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Member:
    #31894
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    Clay, Alabama
    Vehicle:
    12 DC PreRunner Sport
    I've found how to add an entry to the phonebook, and how to record a spoken name to it - but on the display it shows the number with "NO NAME" (or something like that) - how do you assign a name that shows on the screen to a phone number?
    I got tired of fighting with it tonight - I don't see anything about this in the manual, and I can't figure out how to do it via voice command or by menu controls.
     
  2. May 11, 2012 at 4:45 AM
    #2
    BostonBilly

    BostonBilly Well-Known Member

    Joined:
    Jan 11, 2012
    Member:
    #70435
    Messages:
    8,379
    Gender:
    Male
    Easton
    Vehicle:
    2015 Jeep Wrangler Sahara
  3. May 11, 2012 at 5:06 AM
    #3
    CantSitStill

    CantSitStill Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2012
    Member:
    #73601
    Messages:
    1,030
    Gender:
    Male
    First Name:
    FTR
    CNY
    I just keep the iPhone where I can look at the screen when a call comes in. I use Siri for voice dial too. The only phone function I use in the truck is on hook / off hook. Much easier
     
  4. May 11, 2012 at 6:05 AM
    #4
    drsus

    drsus Well-Known Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Member:
    #53107
    Messages:
    281
    Gender:
    Male
    Los Angeles, CA
    Vehicle:
    4Runner TRDpro
    stock
    same here, i just use all the iphone functions thorough the trucks microphone.

    And as long as the name is in my phones phone book, it appears in the entune
     
  5. Jul 2, 2012 at 8:10 PM
    #5
    Voodoochild 2k9

    Voodoochild 2k9 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2012
    Member:
    #76109
    Messages:
    222
    Gender:
    Male
    First Name:
    Randy
    Florida
    Vehicle:
    TBD
    Undercover SE; DD Pioneer Radio
  6. Jul 2, 2012 at 8:11 PM
    #6
    JTaco386

    JTaco386 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Member:
    #25143
    Messages:
    1,226
    Gender:
    Male
    First Name:
    JT
    Fort Rucker, AL/ Home: Port Orange, FL
    Vehicle:
    13 DCSB TRD Sport 4x4
    Same here, it works quite well :)
     
  7. Jul 2, 2012 at 8:14 PM
    #7
    dfrugia

    dfrugia Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Member:
    #71884
    Messages:
    431
    Gender:
    Male
    First Name:
    Goose
    Roswell, NM
    Vehicle:
    2012 DC TRD OFF RD 4X4
    Running boards w/steps, Weathertechs
    I do the same thing. It's much easier just using the iPhone.
     
  8. Jul 14, 2012 at 8:22 AM
    #8
    Voodoochild 2k9

    Voodoochild 2k9 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2012
    Member:
    #76109
    Messages:
    222
    Gender:
    Male
    First Name:
    Randy
    Florida
    Vehicle:
    TBD
    Undercover SE; DD Pioneer Radio
    I use Vlingo on android and it works great with my bluetooth headset. But with the truck it just sits there and waits for the Toyota bluetooth to get ready for the voice command, which it never does.
     
  9. Sep 22, 2012 at 8:36 PM
    #9
    Voodoochild 2k9

    Voodoochild 2k9 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2012
    Member:
    #76109
    Messages:
    222
    Gender:
    Male
    First Name:
    Randy
    Florida
    Vehicle:
    TBD
    Undercover SE; DD Pioneer Radio
    Bump...anyone figured it out yet?
     
To Top