1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

I Got Issues

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by Spivey, Jul 2, 2013.

  1. Jul 2, 2013 at 5:32 PM
    #1
    Spivey

    Spivey [OP] New Member

    Joined:
    Jul 2, 2013
    Member:
    #107480
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    Texas
    Vehicle:
    96 Taco 4x4
    K&N Intake, 3 inch suspension lift,
    I recently purchased a 1996 Toyota Tacoma. I had one before and decided to get another one. I'm having a couple of issues that I could use some help with. The clutch pedal assembly needs to be replaced and I can't find one (new) anywhere. I could probably get away with replacing the bushings but I heard the plastic ones are crap. I hear you can replace them with brass ones but where can I get them? Where can I get a clutch return spring? Also, TODAY on the way home the AC blower motor stopped, the temp gauge and the tachometer stopped working. I checked the fuse for the gauge and it had blown. I replaced the fuse but I didn't get out of the parking lot before it blew again. Does anyone know where my problem for this might exist?
     
  2. Jul 2, 2013 at 5:38 PM
    #2
    Madjik_Man

    Madjik_Man The Rembrandt of Rattle Can

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Member:
    #26893
    Messages:
    10,456
    Gender:
    Male
    Boulder, CO
    Vehicle:
    1998 Ext Cab 4x4 TRD 5MT sunfire red pearl
    About 25 pounds of spray paint and vinyl dye
To Top