1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

I Need Electrical Help!

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by stormtrooper37, Feb 18, 2013.

  1. Feb 18, 2013 at 6:38 AM
    #1
    stormtrooper37

    stormtrooper37 [OP] Nutts

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Member:
    #51836
    Messages:
    387
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tyler
    Baltimore MD
    Toytec 2.5 Bilsteins Tint Rims Tires Exhaust
    I was driving home yesterday and realized that my speedometer was not working.
    I have now came to realize that I have a laundry list of problems.

    - windows don't work
    - fog lights wont work
    - The truck barley starts
    - radio turns off
    - back up camera wont come on
    - I have no air
    - and the check engine light is on

    Has anyone had this happen or know what it could be?

    Thanks.
     
  2. Feb 18, 2013 at 6:40 AM
    #2
    DoorDing

    DoorDing Thank you, Nancy Roman

    Joined:
    Sep 7, 2012
    Member:
    #86445
    Messages:
    24,990
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2012 DCSB Off-Road 4WD
    Have the battery and charging system checked. Have you done any electrical work lately? Maybe a battery terminal is loose.
     
  3. Feb 18, 2013 at 6:57 AM
    #3
    stormtrooper37

    stormtrooper37 [OP] Nutts

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Member:
    #51836
    Messages:
    387
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tyler
    Baltimore MD
    Toytec 2.5 Bilsteins Tint Rims Tires Exhaust
    I put lights in a while ago and I unhooked them ill have to vcheck the terminal when I get home today thanks
     
  4. Feb 18, 2013 at 8:27 AM
    #4
    TRD 09

    TRD 09 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 25, 2012
    Member:
    #85544
    Messages:
    538
    Gender:
    Male
    Alberta
    Vehicle:
    09 TRD sport
    Your alternator is most likely dead, if these things happened while driving that means you were not charging the battery through the altenator
     
To Top