1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

I'm Dave in Swanton, OH

Discussion in 'New Members' started by FullaSheet, Jan 21, 2011.

  1. Jan 21, 2011 at 4:52 AM
    #1
    FullaSheet

    FullaSheet [OP] Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Member:
    #49610
    Messages:
    6
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dave
    Swanton, OH
    Vehicle:
    '04 Tacoma 4X2 4cyl 5spd
    Hello,
    I have a 2004 Tacoma, 5 speed, 2.4L engine. I use the emergency brake often because I park on an incline. I love this truck and I'll drive it until it falls apart. However, I have one small problem. I'll be driving and my brake light will come on. The reservoir is full of brake fluid and I recently put new shoes and pads and rotors. When the light comes on, all I have to do is push the lever in and the light goes out. I have been searching everywhere trying to find something about the spring for this lever but, can't find anything. I really don't think there's a thing wrong with my brakes, it's just that this light irks me. I have never once taken the truck to the dealer; I do all my own maintenance. It's getting ready to turn 100K miles and I'm sure it'll last a lot longer. Has anyone else experienced this problem? Is there a way to possibly put a new spring in this lever because I think that's the problem; the spring may just be worn out? Thanks and I'll return here often!
     
  2. Jan 21, 2011 at 6:15 AM
    #2
    Simon's Mom

    Simon's Mom Wag More Bark Less

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Member:
    #1297
    Messages:
    9,321
    Gender:
    Female
    First Name:
    Judy or Jude :)
    SBurl Vermont
    Vehicle:
    13 TRD OR DC MGM
    Stock for now
    Welcome Dave to the forum from Vermont :wave:
    If you start a thread in the 1GEN area you might get more views & responses.
    Not everyone views the new member forums, more traffic in the other sections.
    Good luck with your truck & hope it goes another 100k!
     
  3. Jan 21, 2011 at 6:44 AM
    #3
    Crazyfrog

    Crazyfrog Well-Known Member

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Member:
    #46336
    Messages:
    157
    Gender:
    Male
    First Name:
    Keith
    Monroe Ohio
    Vehicle:
    2010 TRD 4X4 DC
    OME 885's, Bilstien 5100, 2"AAL, Weathertechs, AVS visors, Access bed cover
    Welcome from SW Ohio.
     
To Top