1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Interior Lights (Dome) problem

Discussion in 'Lighting' started by mdenesha34, Mar 15, 2011.

  1. Mar 15, 2011 at 1:02 PM
    #1
    mdenesha34

    mdenesha34 [OP] Active Member

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Member:
    #53048
    Messages:
    44
    Gender:
    Male
    Rochester NY
    Vehicle:
    2002 SR5 TRD
    I have a 2002 Taco, extra cab, and the dome light is out. Checked all the fuses and they are fine, bulb doesn't appear to be blown either. So is it a ground or power issue? Light doesn't come on in any position, "on" or "door" ...

    Anyone have any thoughts?
     
  2. Mar 15, 2011 at 1:08 PM
    #2
    DeeKay21

    DeeKay21 Lieutenant Dan.

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Member:
    #10651
    Messages:
    14,188
    Gender:
    Male
    Nevada/Utah
    Vehicle:
    06' TRD Sport 4x4
    I would try another bulb first just in case.
     
  3. Mar 15, 2011 at 4:48 PM
    #3
    mdenesha34

    mdenesha34 [OP] Active Member

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Member:
    #53048
    Messages:
    44
    Gender:
    Male
    Rochester NY
    Vehicle:
    2002 SR5 TRD
    Well, guess who feels like a fool.. bulb didn't appear to be blown, but as soon as I put a new one in there everything worked fine! That's what I get for making assumptions :)

    Thanks for the help!
     
  4. Mar 15, 2011 at 8:45 PM
    #4
    Superx2

    Superx2 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2011
    Member:
    #51552
    Messages:
    1,619
    Gender:
    Male
    First Name:
    Joey
    Iowa
    X2
     
  5. Mar 15, 2011 at 9:43 PM
    #5
    monoman

    monoman Time to get dirty!

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Member:
    #8607
    Messages:
    997
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dave
    Exotic, San Jose, Cal.
    Vehicle:
    2003 Tacoma Dbl Cab 4X4
    Don't feel bad, same thing happend to me too. Bulb looked fine, spent an hour trying to figure out why it wasn't working only to find out it had a bad bulb. SHEESH!:eek:
     
To Top