1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

isimple gateway

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by TRDsport253, Jun 5, 2010.

  1. Jun 5, 2010 at 6:00 PM
    #1
    TRDsport253

    TRDsport253 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Member:
    #25945
    Messages:
    1,667
    Gender:
    Male
    Fife, Wa
    Vehicle:
    05 PreRunner TRDsport
    TRD Cold air TRD Cat-back
    Does anyone has the isimple gateway hooked up on their taco? I have an 05 2nd gen but i switched out the 05 non-jbl headunit with the 2009 non-jbl headunit which has the AM/SAT button. Will the isimple work with it?
     
  2. Jun 5, 2010 at 6:55 PM
    #2
    uood8

    uood8 If You Search...You Shall Find.

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Member:
    #18086
    Messages:
    1,372
    Gender:
    Male
    Greensboro, NC
    Vehicle:
    '16 Sr5 4x4 DCSB
    Pretty much stock
    Yep...mine worked.
     
  3. Jun 5, 2010 at 7:06 PM
    #3
    TRDsport253

    TRDsport253 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Member:
    #25945
    Messages:
    1,667
    Gender:
    Male
    Fife, Wa
    Vehicle:
    05 PreRunner TRDsport
    TRD Cold air TRD Cat-back
    Good to know. Is the isimple Gateway HD worth it? I have clue on what it is other than it sound better than regular radio. Are there even any good stations?
     
  4. Jun 5, 2010 at 7:58 PM
    #4
    uood8

    uood8 If You Search...You Shall Find.

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Member:
    #18086
    Messages:
    1,372
    Gender:
    Male
    Greensboro, NC
    Vehicle:
    '16 Sr5 4x4 DCSB
    Pretty much stock
    I liked it, that was the whole reason i got my isimple, it was nice with it showing song/station names on the headunit. There are extra HD channels and then of course you get the regular channels in HD if they broadcast. The stations all depend on what area you live in. I think you can go to HDradio.com and see the stations in yoru area. If you want the HD unit lemme know, my whole system has been upgraded now.
     
  5. Jun 5, 2010 at 8:22 PM
    #5
    TRDsport253

    TRDsport253 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Member:
    #25945
    Messages:
    1,667
    Gender:
    Male
    Fife, Wa
    Vehicle:
    05 PreRunner TRDsport
    TRD Cold air TRD Cat-back
    I would like the hd unit. I would have more listening choice. Also will i need some type of antenna or my factory antenna will work?
     
To Top