1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Just got my drop installed but...

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Who Dat Popcorn, Jul 7, 2011.

  1. Jul 7, 2011 at 8:42 PM
    #1
    Who Dat Popcorn

    Who Dat Popcorn [OP] Dafuq

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Member:
    #4992
    Messages:
    1,459
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ricky
    Richmond, VA
    Vehicle:
    Sold :/
    SOLD
    The rear drums are starting to squeal when I brake under 10mph. If above 10mph...then they make no noise at all. I have 3.5in blocks in the back. Do the drums need to be re-adjusted or something?
     
  2. Jul 7, 2011 at 9:15 PM
    #2
    Who Dat Popcorn

    Who Dat Popcorn [OP] Dafuq

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Member:
    #4992
    Messages:
    1,459
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ricky
    Richmond, VA
    Vehicle:
    Sold :/
    SOLD
  3. Jul 7, 2011 at 9:26 PM
    #3
    Who Dat Popcorn

    Who Dat Popcorn [OP] Dafuq

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Member:
    #4992
    Messages:
    1,459
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ricky
    Richmond, VA
    Vehicle:
    Sold :/
    SOLD
    There is more than 1 drop?? Putting blocks between the leaf spring kinda drop
     
To Top