1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

leaf spring squeak

Discussion in 'Suspension' started by asdf, Feb 11, 2009.

  1. Feb 11, 2009 at 3:33 PM
    #1
    asdf

    asdf [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Member:
    #9824
    Messages:
    109
    Gender:
    Male
    Charleston, SC
    Vehicle:
    03 PreRunner
    3" in front, stock in back, 285/75/16 BFG KM2,5% tint all around, UWS black low profile, DTRL,line-X, deckplate...
    i have 3 inches in the front of my acess cab and just recently both leafs in the back are squeaking rediculously. yall think its because i havent lifted the back? and any suggestions other than wd40 to remove this problem
     
  2. Feb 11, 2009 at 3:34 PM
    #2
    bwood_usmc

    bwood_usmc Wiskey Tango Foxtrot....

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Member:
    #9341
    Messages:
    553
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    Clayton Ga / Clemson SC
    Vehicle:
    06 Tacoma TRD Off Road package
    3" Trux Lift, 285-75-R16 BFG All Terrains, K&N Cold Air Intake
    dude we both summited a thread pretty much about the same thing pretty much at the same time..... weird huh
     
  3. Feb 11, 2009 at 3:36 PM
    #3
    Lentsnh

    Lentsnh Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Member:
    #10953
    Messages:
    10,069
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2007 Hummer H3 Tactical Edition
    None yet- Future: HIDs, Tinted tails, LED interior lights,
    look in your (bwood) thread
     
  4. Feb 11, 2009 at 3:38 PM
    #4
    BUK 0H5

    BUK 0H5 Still For Sale

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Member:
    #13391
    Messages:
    282
    Gender:
    Male
    Queen Creek, AZ
    Vehicle:
    Silver 09 2.7L Manual AccessCab SR5 PreRunner
    Removed Mud Flaps, Suspension TSB, 5100's all around, JVC KW-AVX710 Head Unit with Metra surround.
    My brother has an 08 D-Cab and his squeaks as well. I looked around and couldn't find anything that jumps right out and says "This is why its squeaking." I wonder if getting the Rear Spring TSB will fix this. Mine on the other hand has no squeak, but I have only had it for 2 weeks.
     
  5. Feb 11, 2009 at 3:52 PM
    #5
    Lentsnh

    Lentsnh Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Member:
    #10953
    Messages:
    10,069
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2007 Hummer H3 Tactical Edition
    None yet- Future: HIDs, Tinted tails, LED interior lights,
    I dont have the TSB done and i dont have any squeaks
     
To Top