1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

light indicator

Discussion in 'Lighting' started by nb_tacoma, Nov 27, 2011.

  1. Nov 27, 2011 at 9:13 AM
    #1
    nb_tacoma

    nb_tacoma [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Member:
    #37981
    Messages:
    98
    Gender:
    Male
    First Name:
    nick
    Thunder Bay, ON
    Vehicle:
    2006 SR5 access cab 4x4
    2.5 inch toytec lift /w rear block 255/85/16 cooper discoverer st's Westin light bar with 2 hella 500's Satoshi grille mod BHLM bumper valence painted with rocker guard relocated the horns tail gate anti-theft mod added a trailer hitch relocated 7 pin in bumper rear diff breather mod Magnaflow muffler kenwood KDC-X895 deck
    so i installed my fog lights yesterday, my truck was pre wired for them and i hook them up got a relay and hooked up the switch and they work fine, but now when i turn on my head light the indicator dose not show up on the console any more and my console lights are always on regardless if the lights are on or off

    anyone have any ideas what may have happened
     
  2. Nov 27, 2011 at 9:56 AM
    #2
    t_e

    t_e Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Member:
    #27078
    Messages:
    558
    Gender:
    Male
    First Name:
    Erik
    miami,fl
    my cluster lights are always on
     
To Top