1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

lighting problems

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by h2otaco, Nov 4, 2011.

  1. Nov 4, 2011 at 1:37 AM
    #1
    h2otaco

    h2otaco [OP] New Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Member:
    #66008
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    oahu, hawaii
    Vehicle:
    2011 tacoma sport w/ 3" inch lift
    wrapped in 2% smoke tint, BHLM
    just wanted to first say hello because im new to the sight! and what a killer sight it is! big props go out to everyone who runs it!

    here is my problem if anyone can help.

    tried to do the led dtrl mod and now my turn signals and dtrl wont come. my hazards dont even work when i arm and disarm my truck :(
    i was wondering if i was supposed to use just one resistor or two? i tried splicing one wire from the resistor to one wire of the dtrl and did the same for the other wire. then did the same to the other side. no luck you guys :(
    engine bay fuse is good too.

    sorry for the bother but i need some help big time because now my truck isnt safe for my 21month old son.

    thanks again!!! aloha!
    h2otaco
     
  2. Nov 4, 2011 at 11:49 AM
    #2
    h2otaco

    h2otaco [OP] New Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Member:
    #66008
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    oahu, hawaii
    Vehicle:
    2011 tacoma sport w/ 3" inch lift
    wrapped in 2% smoke tint, BHLM
    any ideas?
     
  3. Nov 4, 2011 at 1:11 PM
    #3
    h2otaco

    h2otaco [OP] New Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Member:
    #66008
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    oahu, hawaii
    Vehicle:
    2011 tacoma sport w/ 3" inch lift
    wrapped in 2% smoke tint, BHLM
    thanks wolfpack!!! just went through my wiring and come to find out the splice didnt go all the way through the dtrl wire. so when i turned the taco on it blew a fuse. replace the fuse and double check the connection (wire contact with splicer) and all is well!

    thanks a bunch!

    aloha!
    h2otaco
     
  4. Nov 4, 2011 at 1:14 PM
    #4
    Blackshirts

    Blackshirts Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Member:
    #32057
    Messages:
    3,958
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    TX
    Vehicle:
    09 PreRunner
    Headlight mod, sound system. MB Motor Sport Rims. Black Tails. 5100's, 885, grill craft, Fogs, N-Fab Step Sides. BFG TKO Tires, Wet Oks, LED map lights and dome, LED gauge mod
    Welcome to TW.
     
To Top