1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Lights went out on my shifter/ac/and radio

Discussion in 'Lighting' started by SR52012, Mar 24, 2013.

  1. Mar 24, 2013 at 6:28 AM
    #1
    SR52012

    SR52012 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Member:
    #92798
    Messages:
    543
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Port Richey (Tampa Area)
    Vehicle:
    2012 Taco Pre-Runner SR5 3" procomp lift
    3" Procomp lift level kit N-FAB step sides
    I dont know if this is the right place for this... but i have a 2012 and i noticed lastnight that the lights next to my shifter, around my a/c controls, anf the preset buttons on my radio are not working. I have tried turning the lights on and off and also restarting the truck but nothing. I have not checked fuses... and yes it is under warrenty... but if it was a simple fix i would do it myself.


    Any help would be great!
     
  2. Mar 24, 2013 at 7:27 AM
    #2
    t_e

    t_e Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Member:
    #27078
    Messages:
    558
    Gender:
    Male
    First Name:
    Erik
    miami,fl
    Are your cluster lights off too? If so check the dimmer switch if not its an ign fuse left side of dash
     
  3. Mar 24, 2013 at 7:31 AM
    #3
    NelsonTacoma

    NelsonTacoma This is my derpawayinator!!!!!

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Member:
    #33969
    Messages:
    2,093
    Gender:
    Male
    Tucson, AZ
    Vehicle:
    06 PreRunner TRD Sport 03 4Runner Limited 4wd
    Bilstein 5100's , 6000k HID Hi/Low Kit, Magnaflow Muffler, 1.5 inch AP Wheel Spacers, Mudflap Delete
    Most likely is the tail lights fuse. That's my 1st guess. That fuse is located in the dash behind the change door thingy on the left side.
     
  4. Mar 24, 2013 at 7:31 AM
    #4
    SR52012

    SR52012 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Member:
    #92798
    Messages:
    543
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Port Richey (Tampa Area)
    Vehicle:
    2012 Taco Pre-Runner SR5 3" procomp lift
    3" Procomp lift level kit N-FAB step sides
    Checked the dimmer, the cluster is working as normal.
     
  5. Apr 1, 2013 at 8:22 AM
    #5
    petejoneria

    petejoneria Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Member:
    #96127
    Messages:
    26
    Gender:
    Male
    Germany
    Vehicle:
    2012 TRD-Off Road 4X4
    Same problem here today. I parked my truck Friday and cleaned the interior. When I drove to work today, all of the lights (cluster/radio/AC) were out. My radio was set to AUX, so I didn't hear anything. Long story short, it was the dimmer. I've had cars that I could dim pretty low, but the Tacoma can turn them off completely. I did have fun checking all of my fuses before I found this thread.
     
  6. Apr 1, 2013 at 8:56 AM
    #6
    SR52012

    SR52012 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Member:
    #92798
    Messages:
    543
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Port Richey (Tampa Area)
    Vehicle:
    2012 Taco Pre-Runner SR5 3" procomp lift
    3" Procomp lift level kit N-FAB step sides

    I checked my dimmer as well, but my guages dim along with the other lights... and those are working fine.
     
  7. Jun 25, 2015 at 11:27 AM
    #7
    minuteman

    minuteman Member

    Joined:
    Jan 27, 2013
    Member:
    #96226
    Messages:
    23
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ryan
    Western Pennsylvania
    Vehicle:
    12 Double Cab Long Bed SR5
    Midland cb, K30 antenna, n-fab running boards, k&n air filter, truxedo tonneau cover, Blue Sea Fuse Box with 100 amp breaker, LED Bed Lights, LED Light Bar, Avid Bumper.
    Mine has just started doing this. Did you find out what was causing it?
     
To Top