1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

locker anytime mod help??

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by l_prettyman, Dec 14, 2010.

  1. Dec 14, 2010 at 5:25 PM
    #1
    l_prettyman

    l_prettyman [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Member:
    #30789
    Messages:
    515
    Gender:
    Male
    First Name:
    Logan
    Easton Shore Maryland
    Vehicle:
    06 4x4 SR5
    12% tint, Leer cap, Pioneer Avh3100DVD headunit, Kinetik 2000 battery, Memphis pr1.1000 amp, Pioneer subwoofer(not sure what kind), Back-up Camera, PA/CB system
    i did the locker anytime mod today and now when i hit the switch..nothing happens. no light in the dash, no click from the relay...nothing at all. please help me.

    i also used a radio shack relay, the 10A one if that helps anybody.
     
  2. Dec 14, 2010 at 5:39 PM
    #2
    DDD

    DDD Shine bright like a hymen

    Joined:
    Mar 6, 2009
    Member:
    #14416
    Messages:
    2,254
    Gender:
    Male
    First Name:
    Derek
    Santa Clarita, CA
    Vehicle:
    06 DC 4x4 TRD Off-Road
    Which radio shack relay did you use (part number)?

    Read this thread. I was able to help some people in this thread.
     
  3. Dec 14, 2010 at 5:49 PM
    #3
    l_prettyman

    l_prettyman [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Member:
    #30789
    Messages:
    515
    Gender:
    Male
    First Name:
    Logan
    Easton Shore Maryland
    Vehicle:
    06 4x4 SR5
    12% tint, Leer cap, Pioneer Avh3100DVD headunit, Kinetik 2000 battery, Memphis pr1.1000 amp, Pioneer subwoofer(not sure what kind), Back-up Camera, PA/CB system

    part number 275-217
     
  4. Dec 14, 2010 at 5:50 PM
    #4
    l_prettyman

    l_prettyman [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Member:
    #30789
    Messages:
    515
    Gender:
    Male
    First Name:
    Logan
    Easton Shore Maryland
    Vehicle:
    06 4x4 SR5
    12% tint, Leer cap, Pioneer Avh3100DVD headunit, Kinetik 2000 battery, Memphis pr1.1000 amp, Pioneer subwoofer(not sure what kind), Back-up Camera, PA/CB system
    which wires get connected to the relay? the ones coming off the ECU or the ones that come from the dash going to the ECU
     
  5. Dec 14, 2010 at 6:25 PM
    #5
    l_prettyman

    l_prettyman [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Member:
    #30789
    Messages:
    515
    Gender:
    Male
    First Name:
    Logan
    Easton Shore Maryland
    Vehicle:
    06 4x4 SR5
    12% tint, Leer cap, Pioneer Avh3100DVD headunit, Kinetik 2000 battery, Memphis pr1.1000 amp, Pioneer subwoofer(not sure what kind), Back-up Camera, PA/CB system
    those threads didnt help because it only pictures the relay. it doesnt picture everything. do the wires coming from the ECU get connected to the relay or what?
     
  6. Dec 15, 2010 at 4:57 AM
    #6
    l_prettyman

    l_prettyman [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Member:
    #30789
    Messages:
    515
    Gender:
    Male
    First Name:
    Logan
    Easton Shore Maryland
    Vehicle:
    06 4x4 SR5
    12% tint, Leer cap, Pioneer Avh3100DVD headunit, Kinetik 2000 battery, Memphis pr1.1000 amp, Pioneer subwoofer(not sure what kind), Back-up Camera, PA/CB system
To Top