1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

locker problem

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by LYNDENO, Mar 10, 2011.

  1. Mar 10, 2011 at 9:02 PM
    #1
    LYNDENO

    LYNDENO [OP] Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Member:
    #47601
    Messages:
    19
    Gender:
    Male
    riverside
    Vehicle:
    05 preRrunner
    icon 2.5 with resi,all pro 3in. leaf pack ,flowmaster 40 series,35 watt hid 6000k,kicker L7 10,kenwood 1000w amp,
    my e locker on my 05 2wd 6speed tacoma stoped working the lights come on and flash like its ingageing butt the relay dusnt click and motor dusnt engage any help??
     
  2. Mar 10, 2011 at 9:07 PM
    #2
    toyotatacomaTRD

    toyotatacomaTRD Senior Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Member:
    #43379
    Messages:
    1,204
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rob
    Pacific Northwest
    Vehicle:
    2005 4x4 DC TRD Off Road
    11 Color Matched Grille, Pro comp 7089s, 265/70/17 Wrangler Duratracs, Black Running Boards, Tinted Windows, Bed mat, Weathertech Floorliners
    I hope this doesn't come across wrong. But Google Chrome has a built-in spell checker.
     
  3. Mar 10, 2011 at 9:16 PM
    #3
    darkgreentaco

    darkgreentaco XXXL Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Member:
    #38712
    Messages:
    2,227
    Gender:
    Male
    NorCaL
    Vehicle:
    Timberland Rocket
    King RR C/O's, Extra mustard, All-Pro expdtn Leaf, sesame seed bun, Icon UCA's Fox Resi's BAMFsliders, sweet candy coating, LCAskids, diffcover 17" Addicts Yukon 4.56 35" Dynapro MT's
    c'mon, give him a chance, maybe he is doing that on purpose...i mean porpoise.
     
To Top