1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Lost dashboard lights

Discussion in 'New Members' started by rovalfam, Dec 31, 2010.

  1. Dec 31, 2010 at 3:51 PM
    #1
    rovalfam

    rovalfam [OP] New Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Member:
    #48515
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Riverside, California
    Vehicle:
    01, prerunner
    The lights were working fine until yesterday (12/30/2010). I replaced the battery and I have no lights in the dashboard now. I checked the fuses under the dash:OK. I turned the dimmer knob, nothing works. Is there a dedicated fuse somewhere else for the dash light? If not, maybe it was a coincidence and I just have a bad light bulb. Whereabouts is it located and how do I replace it. Thanks.
     
  2. Dec 31, 2010 at 4:30 PM
    #2
    gusotto

    gusotto gusotto

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Member:
    #27502
    Messages:
    288
    Gender:
    Male
    First Name:
    Gary
    Iowa
    Vehicle:
    2001 Tacoma 4X4 SR5 Extended Cab
    Do you have tail lights?
    No dash lights can be an indicator of no tail lights as they are usually fused off the same fuse.

    I doubt you have just one dash light bulb.
     
  3. Dec 31, 2010 at 7:05 PM
    #3
    rovalfam

    rovalfam [OP] New Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Member:
    #48515
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Riverside, California
    Vehicle:
    01, prerunner
    Thanks for the reply. I just checked the tail lights, they work.
     
  4. Dec 31, 2010 at 7:07 PM
    #4
    rovalfam

    rovalfam [OP] New Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Member:
    #48515
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Riverside, California
    Vehicle:
    01, prerunner
    I think I'm writing stuff in the wrong place. Thanks for the reply. the rear lights work, I just checked.
     
  5. Dec 31, 2010 at 10:48 PM
    #5
    Trap

    Trap Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Member:
    #37878
    Messages:
    901
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    Indego Ink TRD OR
    Electric Tail Gate Lock, EZ Down + Cable Mod, Galvanized Underbody, DK 9000, CloudRider SS Grill insert. BakFlip HD, Cabin Air Filter mod, Alarm, Zero Rust !
    You have to check the fuses under the hood. See your manual page 407.
     
To Top