1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

May have screwed up wiring

Discussion in 'Lighting' started by Kenny1959, Sep 29, 2011.

  1. Sep 29, 2011 at 7:26 PM
    #1
    Kenny1959

    Kenny1959 [OP] Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Member:
    #64287
    Messages:
    10
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kenny
    Mississippi
    Vehicle:
    2011 Tacoma DC 4WD
    Pulled green wire with red stripe from white plug going into fuse panel under dash to disable DRL. Based on what I read in other threads, this should have disabled the DRLs. THEY STILL WORK Now, I don't know what may be disabled. Anybody got any idea what I may have disconnected?
     
  2. Sep 29, 2011 at 7:56 PM
    #2
    caribe makaira

    caribe makaira Lurker No More

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Member:
    #51121
    Messages:
    487
    Gender:
    Male
    Caribbean, Puerto Rico
    Vehicle:
    05 PreRunner TRD Offroad
    Hood Struts, My version Fogs always ON, Map & Overhead Light Mod,
    Stick a mirror in there and take a picture...It would most helpful in assisting ya...
     
  3. Sep 29, 2011 at 8:16 PM
    #3
    Kenny1959

    Kenny1959 [OP] Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Member:
    #64287
    Messages:
    10
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kenny
    Mississippi
    Vehicle:
    2011 Tacoma DC 4WD
    Don't have my camera with me. Will take a photo tomorrow and post.

    Thanks for taking time to reply.
     
  4. Sep 30, 2011 at 8:03 AM
    #4
    Kenny1959

    Kenny1959 [OP] Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Member:
    #64287
    Messages:
    10
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kenny
    Mississippi
    Vehicle:
    2011 Tacoma DC 4WD
    [​IMG]

    this is the connector with the green wire/red stripe that was pulled. DRL's still operate. The connector is to the far right, vertical, under the horizontal connector. This same wire appears to go through the harness to the black DRL relay next to the fuse block. Sorry for not being able to add an arrow.
     
  5. Sep 30, 2011 at 10:50 AM
    #5
    caribe makaira

    caribe makaira Lurker No More

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Member:
    #51121
    Messages:
    487
    Gender:
    Male
    Caribbean, Puerto Rico
    Vehicle:
    05 PreRunner TRD Offroad
    Hood Struts, My version Fogs always ON, Map & Overhead Light Mod,
    Ok, to start, the white connector referenced in the many other posts is behind the fuse block. If you lay on the floor mat, and look up you'll see the back of the fuse block. The white plug will have only 3 wires going to it. The middle wire on it is the one you need to remove/cut/etc.
     
  6. Oct 1, 2011 at 9:45 AM
    #6
    Kenny1959

    Kenny1959 [OP] Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Member:
    #64287
    Messages:
    10
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kenny
    Mississippi
    Vehicle:
    2011 Tacoma DC 4WD
    Got it resolved. Found the wire connector you described. I was not able to disconnect but could get to the black plug in the relay. Pulled the wire and got the results I was looking for. Put a sleeve on the wire and plugged everything back up. Also was able to repair the wire pulled by mistake on the other side of the fuse block.

    Thanks so much for your help.
     
  7. Oct 2, 2011 at 11:46 AM
    #7
    caribe makaira

    caribe makaira Lurker No More

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Member:
    #51121
    Messages:
    487
    Gender:
    Male
    Caribbean, Puerto Rico
    Vehicle:
    05 PreRunner TRD Offroad
    Hood Struts, My version Fogs always ON, Map & Overhead Light Mod,
    No problem...
     
To Top