1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Metra TYIP-01 iPod interface trouble

Discussion in 'Audio & Video' started by chich2000, May 20, 2010.

  1. May 20, 2010 at 8:04 PM
    #1
    chich2000

    chich2000 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Member:
    #35977
    Messages:
    65
    Gender:
    Male
    AK
    Vehicle:
    Tacoma 4WD TDR
    I order and just received this unit after hearing good reviews on here. My problem is that it seams like it's not compatible with the JBL unit? I have a 2009 Double Cab Tacoma with the JBL stereo. I installed it following the instructions (not the best) and the unit is getting power and my ipod recognizes it but when I hit the cd button on the stereo nothing happens. I called tech for less and they said that it should work and referred me to metra but they were already closed when I called. Is there something I am missing, is anyone out there using this unit with the JBL stereo? Thanks

    http://www.techforless.com/cgi-bin/tech4less/TYIP01
     
  2. May 21, 2010 at 2:01 PM
    #2
    chich2000

    chich2000 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Member:
    #35977
    Messages:
    65
    Gender:
    Male
    AK
    Vehicle:
    Tacoma 4WD TDR
    anyone?
     
  3. Jul 9, 2010 at 3:48 PM
    #3
    VooDoo

    VooDoo More Cowbell!

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Member:
    #27044
    Messages:
    2,331
    Gender:
    Male
    First Name:
    Carter Ivey
    Baton Rouge, LA/ Starkville, MS
    Vehicle:
    '06 DC LB PreRunner
    i just tried to hook mine up and had the same problem, but i don't have the jbl system. I called metra and they told me i have a defective product? I'm sending it back for a new one...
     
To Top