1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

miss match parts

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by bigmike50, Jan 7, 2012.

  1. Jan 7, 2012 at 10:20 AM
    #1
    bigmike50

    bigmike50 [OP] New Member

    Joined:
    Jan 7, 2012
    Member:
    #70131
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    LA.
    Vehicle:
    09 tacoma
    pre-runner
    I have a 2009 tacoma V6 when changing my spark plugs my left bank has NGK LFR6C 11 and my right bank has Denso K20HP-U11 the local dealer is as bumbfounded as I. Has any one run into this before and if so what is the explanation. The parts guy that the truck should take the Denso plug but wants me to wait to talk to the factory rep. first. Any input is welcome. Thanks
     
  2. Jan 7, 2012 at 10:22 AM
    #2
    krimson

    krimson Nothin

    Joined:
    May 17, 2008
    Member:
    #6714
    Messages:
    3,412
    Vehicle:
    TRD Off Road
    OME 3" lift with 885 coils. OME Shocks with TSB 1.5 AAL. 285/75/16 KM2s. XD Hoss 16" wheels. DDM Tuning 6000K HIDs, H10 6000K Fogs. BHLM. Debaged. 20% tint on front windows.
    Did you buy the truck used? I only use Denso plugs....
     
  3. Jan 7, 2012 at 10:39 AM
    #3
    bigmike50

    bigmike50 [OP] New Member

    Joined:
    Jan 7, 2012
    Member:
    #70131
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    LA.
    Vehicle:
    09 tacoma
    pre-runner
    brand new I've only changed oil and filters
     
  4. Jan 7, 2012 at 10:40 AM
    #4
    humanoid

    humanoid bite me

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Member:
    #1932
    Messages:
    2,744
    Gender:
    Male
    Sunny SoCal
    Vehicle:
    I had a '99 Xtra Cab PreRunner SR5 V6
    All Tacos came like that from the factory, even the 1st gen Tacos, there are countless theories as to why they did that, but no one knows for certain that can provide concrete proof as to why they did that though.
     
To Top