1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Mold Problems

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by smacdaddy251, May 20, 2011.

  1. May 20, 2011 at 6:27 AM
    #1
    smacdaddy251

    smacdaddy251 [OP] Member

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Member:
    #55681
    Messages:
    8
    Gender:
    Male
    First Name:
    Scotty
    Saraland, Al.
    Vehicle:
    06 Prerunner DC
    I bought my Taco used and have been trying to get mold off of the rubber molding surrounding my back glass. No, I have no trees I park it under. :confused:
     
  2. May 20, 2011 at 6:42 AM
    #2
    jjew18

    jjew18 the Nightman cometh!

    Joined:
    May 17, 2009
    Member:
    #17315
    Messages:
    6,235
    Gender:
    Male
    First Name:
    John
    Alliance Airport
    Vehicle:
    05 PreRunner SR5 LUXURY YEAR
    Added extra awesomeness to its original awesomeness.
    Are you asking for help on remocing mold? Use a disinfectant to clean it. If it is really bad it may be worth replacing the rubber.
     
  3. May 20, 2011 at 8:15 AM
    #3
    scottri

    scottri Well-Known Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Member:
    #35187
    Messages:
    2,102
    Gender:
    Male
    First Name:
    Scott
    Tigard Oregon
    Vehicle:
    '10 Sport DC TRD Sport PreRunner
    Cover King Seat Covers, WeatherTech Liners, PopNLock, storage bin locks, N-Fab Step bars, and G4 Elite Tonneau cover.
    Bleach kills mold better than anything I know of.
     
  4. May 20, 2011 at 9:08 AM
    #4
    OZ-T

    OZ-T Did you get your precious photos ?

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Member:
    #27584
    Messages:
    24,985
    Gender:
    Male
    First Name:
    Peter North
    British Columbia
    Vehicle:
    Mag Grey 09 Trd Sport DCLB 4x4
    OME 885x , OME shocks and Dakars , Wheelers SuperBumps front and rear , 275/70/17 Hankook ATm , OEM bed mat , Weathertech digifit floor liners , Weathertech in-channel vents , headache rack , Leer 100RCC commercial canopy , TRD bedside decals removed , Devil Horns by Andres , HomerTaco Satoshi
    How's bleach on the paint ?
     
  5. May 20, 2011 at 11:02 AM
    #5
    Hiatt1991

    Hiatt1991 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Member:
    #41917
    Messages:
    8,228
    Gender:
    Male
    First Name:
    Hiatt
    Flagstaff, AZ
    Vehicle:
    2005 Tacoma Prerunner SR5 TRD offroad
    4" Bodylift 12" Offroad shock spacers Turbo Encabulator
    Mix half water, half bleach in a spray bottle. While you're at it, spray your vents.
     
  6. May 21, 2011 at 8:29 AM
    #6
    smacdaddy251

    smacdaddy251 [OP] Member

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Member:
    #55681
    Messages:
    8
    Gender:
    Male
    First Name:
    Scotty
    Saraland, Al.
    Vehicle:
    06 Prerunner DC
    I have used disinfectant and very strong bleach. I guess I will have to replace the molding. Thanks, I will spray the vents. Haven't thought about doing that. Thanks to all that responded.
     
  7. May 21, 2011 at 8:42 AM
    #7
    pudge151

    pudge151 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Member:
    #34558
    Messages:
    2,663
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sean
    Connecticut
    Vehicle:
    08 TRD Sport
    5100's @ .85, Custom Grill, Debadged, Bestop Supertop, BHLM, DDM 4500k HID heads, Nokya 2500k fogs, LED interior lights, Weathertech Mats...
    are you sure its mold and not the adhesive melting and oozing. bleach should take care of the mold.
     
  8. May 21, 2011 at 8:46 AM
    #8
    medic2230

    medic2230 Ditch Doctor

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Member:
    #9942
    Messages:
    11,710
    Gender:
    Male
    First Name:
    Murph
    Columbus, Ga
    Vehicle:
    2011 Taco 4x4 DCLB
    20% Tint, OME 3"complete lift with Dakar's, Light Racing UCA's, 285/75/16 Nitto Terra Grapplers, 10 HP TW sticker, Ultraguage, B.A.M.F. Rock Sliders, MedicFab Bed Rack, Relentless front bumper
    If bleach didn't get it, it has to be something else. Can you post a pic?
     
  9. May 21, 2011 at 9:26 AM
    #9
    L.V.T.

    L.V.T. jackalope killer

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Member:
    #35443
    Messages:
    65
    Gender:
    Male
    Las Vegas
    Vehicle:
    '10 TRD D-Cab
    Tint, Shaved Mud Flaps ;), Train Horns, 2.5" Fat Bob's front lift, Rear TSB spring lift, DuraTrac's
    Napalm worked on mine. If you can't find napalm, a common household flame thrower will do the trick.
     
  10. May 23, 2011 at 5:57 AM
    #10
    MetalRain

    MetalRain Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Member:
    #34321
    Messages:
    24
    Gender:
    Male
    First Name:
    kenny
    florida
    3" lift headlight mod.. indash dvd player with backup camera ... overhead sirius radio... HHO... scangauge2... vent visors... TRD seat covers... mounted streamlight in console... window tint... bed cover... K&N air filter... Tires and Rim upgrade... USB plug in behind console... bug shield... Upgraded all speakers in truck and installed two subs and amp behind rear seat
    same problem here... its almost like its a stain from the mold..
     
To Top