1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

My AC button works but the in cab air button doesn't ?

Discussion in '2nd Gen. Tacomas' started by iTz IAN, Jul 31, 2012.

  1. Jul 31, 2012 at 2:16 PM
    #1
    iTz IAN

    iTz IAN [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2012
    Member:
    #79995
    Messages:
    228
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ian
    Santa Barbara,CA
    Vehicle:
    4x4 TRD FTW
    I took out my head unit to install an amp and now my in cab air button doesn't work, anyone have any input?

    my AC and fan works fine tho
     
  2. Jul 31, 2012 at 2:18 PM
    #2
    KenLyns

    KenLyns Lord of War

    Joined:
    May 23, 2010
    Member:
    #37674
    Messages:
    20,629
    Gender:
    Male
    Belly of the Beast
    Vehicle:
    4x4 TRD Off Road Full-Auto
    All-Pro Front Bumper, All-Pro UCAs, Icon ET Coilovers, Icon VS Rear Shocks, TSB Leafs, Timbren Bumpstops, CBI Sliders, ViAir Compressor, Klearz LED 3rd Brake Light, Pop-N-Lock Tailgate Handle, Husky Front Flaps, Deeza HD Sway Bar Links
    Make sure the airflow direction knob isn't set to demist or demist+feet.
     
  3. Jul 31, 2012 at 3:03 PM
    #3
    iTz IAN

    iTz IAN [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2012
    Member:
    #79995
    Messages:
    228
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ian
    Santa Barbara,CA
    Vehicle:
    4x4 TRD FTW
    its working now but on and off
     
  4. Jul 31, 2012 at 3:23 PM
    #4
    KenLyns

    KenLyns Lord of War

    Joined:
    May 23, 2010
    Member:
    #37674
    Messages:
    20,629
    Gender:
    Male
    Belly of the Beast
    Vehicle:
    4x4 TRD Off Road Full-Auto
    All-Pro Front Bumper, All-Pro UCAs, Icon ET Coilovers, Icon VS Rear Shocks, TSB Leafs, Timbren Bumpstops, CBI Sliders, ViAir Compressor, Klearz LED 3rd Brake Light, Pop-N-Lock Tailgate Handle, Husky Front Flaps, Deeza HD Sway Bar Links
    It's always possible a pin got loose when you were pulling / reinserting the wiring connectors. Pry the panel off and wiggle the wires while testing the button functions.
     
  5. Jul 31, 2012 at 5:30 PM
    #5
    iTz IAN

    iTz IAN [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2012
    Member:
    #79995
    Messages:
    228
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ian
    Santa Barbara,CA
    Vehicle:
    4x4 TRD FTW
    also my compass/thermometer isn't working but this was before the install
     
  6. Jul 31, 2012 at 7:00 PM
    #6
    iTz IAN

    iTz IAN [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2012
    Member:
    #79995
    Messages:
    228
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ian
    Santa Barbara,CA
    Vehicle:
    4x4 TRD FTW
  7. Jul 31, 2012 at 7:20 PM
    #7
    landphil

    landphil Wishin' I was Fishin'

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Member:
    #52290
    Messages:
    1,818
    Gender:
    Male
    BC, Canada
    Vehicle:
    '06 D/C 4wd 6spd 1GR-FE
    Does the fresh air / recirc actually not work, or just the backlighting when the headlights are on?
     
  8. Aug 1, 2012 at 1:06 AM
    #8
    iTz IAN

    iTz IAN [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2012
    Member:
    #79995
    Messages:
    228
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ian
    Santa Barbara,CA
    Vehicle:
    4x4 TRD FTW
    air recirculation doesn't work
     
To Top