1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

My Buddies FJ

Discussion in 'FJ Cruisers' started by Aw9d, Dec 15, 2011.

  1. Dec 15, 2011 at 2:04 PM
    #21
    Aw9d

    Aw9d [OP] That one guy

    Joined:
    Nov 7, 2011
    Member:
    #66635
    Messages:
    12,330
    Gender:
    Male
    Trust me, I WISH I had pictures of her sister.. Next time we are out, I'll see if I can snap some.
     
  2. Dec 15, 2011 at 2:05 PM
    #22
    arrrghhh

    arrrghhh Well-Known Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Member:
    #12748
    Messages:
    2,070
    Gender:
    Male
    Denver, CO
    Vehicle:
    09 TRD Off-Road
    Custom Front Bumper, Smittybilt XRC-8, 3" OME lift, 33" Falken A/T tires
    LOL knew this was coming.
     
  3. Dec 15, 2011 at 2:11 PM
    #23
    Oat

    Oat Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2011
    Member:
    #61992
    Messages:
    1,170
    Gender:
    Male
    Florida
    Vehicle:
    2001 Prerunner
    Gibson Exhaust, Painted factory steel wheels, Chrome wheel caps, K&N Air intake, Tint, Regular Bilstein (yellow/blue) all around, Leveling spacer kit upfront, Partially de-badged, Westin Bullbar with skidplate, White, Double Cab Prerunner SR5
    Shouldnt he also try to do a Z-mac fuel treatment since its a microlube?
     
  4. Dec 20, 2011 at 10:15 AM
    #24
    Aw9d

    Aw9d [OP] That one guy

    Joined:
    Nov 7, 2011
    Member:
    #66635
    Messages:
    12,330
    Gender:
    Male
    So we towed it, pulled the tank out and there must of been a 5lb bag of sugar dumped in there.. Cleaned the tank really good.. put some gas in there, took about a good min of trying to crank it before gas got into the motor.. It fired up, ran like crap for a few min. We shut her down, did a treatment of sea foam on it, smoked like HELL~! Truck seems to be running good now.
     
  5. Dec 20, 2011 at 10:35 AM
    #25
    KalamaKid

    KalamaKid Well-Known Member

    Joined:
    Aug 3, 2008
    Member:
    #8323
    Messages:
    5,148
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jason
    Central Point OR (gangsta town)
    same shit as everyone else
    did ya'll change the filters?
     
  6. Dec 20, 2011 at 12:17 PM
    #26
    Aw9d

    Aw9d [OP] That one guy

    Joined:
    Nov 7, 2011
    Member:
    #66635
    Messages:
    12,330
    Gender:
    Male
    Yes changed the filters and we did an oil change after everything was said and done. Really didn't seem to affect it a lot, but its only been 2 days. I'll have to check up with him to see if its still running and how well it running.
     
To Top