1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

My first repair

Discussion in 'New Members' started by Tidyboystacoma, Dec 4, 2010.

  1. Dec 4, 2010 at 3:02 PM
    #1
    Tidyboystacoma

    Tidyboystacoma [OP] New Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Member:
    #47022
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    Kelowna
    Vehicle:
    06 Tacoma 4x4
    Thank you, Tacoma World

    Today I just repaired my overhead compass / temp sensor. I followed the steps on the website and saved myself a $1000 that's what the Toyota dealership was going to charge. Thank you.
     
  2. Dec 4, 2010 at 5:15 PM
    #2
    bakerla

    bakerla Man, Myth, Legend

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Member:
    #25348
    Messages:
    4,730
    Gender:
    Male
    First Name:
    Lyndall
    Pearland, TX
    Vehicle:
    '10 4wd OR
    CBI Moab front and CBI Trailrider rear, Budbuilt skids, Shrockworks sliders, OME Dakars w/ OME Nitros, OME 886x w/ OME Nitros, Light Racing UCAs, stainless steel brakelines F/R, Cobra 75 w/ Firestik antenna, 255/85/16 Cooper ST Maxx on 1st gen alloys, Weathertech liners, Engo 9000S winch, stickars and other shit.
    awesome, welcome.
     
To Top