1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

My MAC is NOT letting me. :(

Discussion in 'Technology' started by TnRedNeck721, Mar 24, 2011.

  1. Mar 24, 2011 at 3:54 PM
    #1
    TnRedNeck721

    TnRedNeck721 [OP] GO VOLS!

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Member:
    #52731
    Messages:
    19,142
    Gender:
    Male
    First Name:
    Zach
    TN
    Vehicle:
    07 TRD off road 4WD
    No mud flaps, plasti dipped emblems, and rear bumper, Weather tech digital fit, Bed mat from tractor supply. Pioneer 4400BH head unit. B.A.M.F bed rail tie downs. AVS vent visors.
    ok so My MAC book pro is not letting me watch any videos on youtube or links to videos like on here. just started yesterday that i know of. (meaning i tried to watch video and nothing) is anyone els with a mac having this problem?!?! on TW it is not showing anything. i think it is just youtube. but i want to see if i'm the only one. i have checked for updates it does not need any right now. i dont know what to do. :( :(

    if you have PC and are having this problem let me know.
     
  2. Mar 24, 2011 at 3:57 PM
    #2
    hpvds

    hpvds Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Member:
    #35497
    Messages:
    319
    Gender:
    Male
    First Name:
    Manie
    Seattle, WA
    Vehicle:
    Barcelona Red 2010 4x4 Doublecab
    Ironman 4x4 FCP lift, ARB bumper, NL Dual bats, Skids and sliders
    Are you using Firefox? If so I have the same problem occasionally where any flash based items refuse to load and all I have to do is fully quit firefox and start it again... It went away when i installed the new Firefox beta/RC.

    Also is your adobe flash up to date? because if its videos on here and on youtube its most likely something flash related.
     
  3. Mar 24, 2011 at 3:59 PM
    #3
    TexAggie

    TexAggie Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Member:
    #47773
    Messages:
    1,427
    Gender:
    Male
    First Name:
    Eric
    Odessa, TX
    Vehicle:
    17
    OME Lift
    PC works just fine. Don't know about mac never liked them mutch.
     
  4. Mar 24, 2011 at 4:03 PM
    #4
    TnRedNeck721

    TnRedNeck721 [OP] GO VOLS!

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Member:
    #52731
    Messages:
    19,142
    Gender:
    Male
    First Name:
    Zach
    TN
    Vehicle:
    07 TRD off road 4WD
    No mud flaps, plasti dipped emblems, and rear bumper, Weather tech digital fit, Bed mat from tractor supply. Pioneer 4400BH head unit. B.A.M.F bed rail tie downs. AVS vent visors.
    no. no firefox! i have not but like any think on the mac other than SKYPE, some videos photos and stuff. other than that it same as the day i got it. in August of last year. tax free weekend. i can even see the videos i have put on youtube.
     
  5. Mar 24, 2011 at 4:05 PM
    #5
    TnRedNeck721

    TnRedNeck721 [OP] GO VOLS!

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Member:
    #52731
    Messages:
    19,142
    Gender:
    Male
    First Name:
    Zach
    TN
    Vehicle:
    07 TRD off road 4WD
    No mud flaps, plasti dipped emblems, and rear bumper, Weather tech digital fit, Bed mat from tractor supply. Pioneer 4400BH head unit. B.A.M.F bed rail tie downs. AVS vent visors.
    ok. thanks TEX. i think it have to do with youtube. other than this i have had no problems with it. just my internet.
     
  6. Mar 26, 2011 at 10:49 AM
    #6
    TnRedNeck721

    TnRedNeck721 [OP] GO VOLS!

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Member:
    #52731
    Messages:
    19,142
    Gender:
    Male
    First Name:
    Zach
    TN
    Vehicle:
    07 TRD off road 4WD
    No mud flaps, plasti dipped emblems, and rear bumper, Weather tech digital fit, Bed mat from tractor supply. Pioneer 4400BH head unit. B.A.M.F bed rail tie downs. AVS vent visors.
    ok it is working now. idk what it was. i did an update last night. so idk maybe it was that.. o well im happy :)
     
To Top