1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Need help asp !!!

Discussion in 'Audio & Video' started by K1992f, May 5, 2011.

  1. May 5, 2011 at 3:53 PM
    #1
    K1992f

    K1992f [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Member:
    #47980
    Messages:
    871
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kanon
    Dirty Hanover pa ...
    Vehicle:
    2012 tacoma TRD sport fully loaded
    6" fabteck 20" fuel hostage 33" nitto MTs
    Hook up my pioneer 4300 when I play the iphone / iPod it plays for like 20 sec then stops says no device ????
     
  2. May 5, 2011 at 3:56 PM
    #2
    ktmrider

    ktmrider Senior Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Member:
    #19933
    Messages:
    4,969
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    07 DCLB 4x4 Sport S/C
    Junk
    it does this on my kenwood if my iphone connects via bluetooth if it is already connected to the dock.
     
  3. May 5, 2011 at 3:58 PM
    #3
    K1992f

    K1992f [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Member:
    #47980
    Messages:
    871
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kanon
    Dirty Hanover pa ...
    Vehicle:
    2012 tacoma TRD sport fully loaded
    6" fabteck 20" fuel hostage 33" nitto MTs
    Don't have BT just the cable from the back USB/aux ??
     
  4. May 5, 2011 at 4:05 PM
    #4
    brians05taco

    brians05taco Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Member:
    #30128
    Messages:
    425
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brian
    Lafayette,La.
    Vehicle:
    05 prerunner white debadged 4.0
    lifted, bedcover,BHLM, grill, etc...
    when is the last time u upgraded ur software for ur iphone maybe see if there is a newer update, worth a shot
     
  5. May 5, 2011 at 4:13 PM
    #5
    K1992f

    K1992f [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Member:
    #47980
    Messages:
    871
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kanon
    Dirty Hanover pa ...
    Vehicle:
    2012 tacoma TRD sport fully loaded
    6" fabteck 20" fuel hostage 33" nitto MTs
    I just look it's a version 4.0 I'm really getting mad now
     
  6. May 5, 2011 at 5:36 PM
    #6
    K1992f

    K1992f [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Member:
    #47980
    Messages:
    871
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kanon
    Dirty Hanover pa ...
    Vehicle:
    2012 tacoma TRD sport fully loaded
    6" fabteck 20" fuel hostage 33" nitto MTs
    Nobody else ?
     
  7. May 5, 2011 at 7:26 PM
    #7
    fajitas21

    fajitas21 XMF - Extreme Mexican Food fo Life!

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Member:
    #54067
    Messages:
    546
    Gender:
    Male
    First Name:
    Lee
    Orange, TX
    Vehicle:
    2017 Tacoma DCSB Off Road
    Make sure the iPhone isn't just "switching" back to the other input. I had this happen once with my BluLogic system. It would start playing my XM radio, then decide about 15 seconds later that it wanted to swap to the Bluetooth audio.

    Since nothing was playing on it, all sound stopped. Thought radio died, but alas when I looked on my phone it chose a difference bluetooth device than my car to play music from.
     
  8. May 5, 2011 at 7:50 PM
    #8
    K1992f

    K1992f [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Member:
    #47980
    Messages:
    871
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kanon
    Dirty Hanover pa ...
    Vehicle:
    2012 tacoma TRD sport fully loaded
    6" fabteck 20" fuel hostage 33" nitto MTs
    The HU not Bluetooth ..
     
  9. May 5, 2011 at 8:34 PM
    #9
    fajitas21

    fajitas21 XMF - Extreme Mexican Food fo Life!

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Member:
    #54067
    Messages:
    546
    Gender:
    Male
    First Name:
    Lee
    Orange, TX
    Vehicle:
    2017 Tacoma DCSB Off Road
    I'm just saying look at the audio sources from the iPhone, it does goofy things at times. I'm aware it's not the exact same situation, just trying to work through the troubleshooting process with you.
     
  10. May 5, 2011 at 10:05 PM
    #10
    Grousehunter 12

    Grousehunter 12 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2011
    Member:
    #54452
    Messages:
    100
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ted
    Central Kentucky
    Vehicle:
    TRD 4x4 Off Road
    Tundra brakes on front
    Here's the newest software for the I-phone, http://www.apple.com/ios/. Install if you like or just keep your 4.0,if you install do it before this next step. Reset you HU and reset your I-phone then try again.
     
  11. May 6, 2011 at 6:38 PM
    #11
    K1992f

    K1992f [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Member:
    #47980
    Messages:
    871
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kanon
    Dirty Hanover pa ...
    Vehicle:
    2012 tacoma TRD sport fully loaded
    6" fabteck 20" fuel hostage 33" nitto MTs
    You guys are right I need to update my phone ?? I have 4.0 version I would have thought that update was ok .. Stereo calls for 4.1 go figure
     
To Top