1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

need help with blinkers

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by santabarbarataco, Dec 2, 2012.

  1. Dec 2, 2012 at 10:40 AM
    #1
    santabarbarataco

    santabarbarataco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Member:
    #74387
    Messages:
    1,675
    Gender:
    Male
    First Name:
    jordan
    santa barbara
    So both my front blinkers went out at the same time. I replace both bulbs to see if that fixes the problem. now the left one works fine, but the right sides doesnt. when I put the right one in and it just instantly blew the fuse. then I put a 15 amp fuse just to see if it would help, but now instead of blowing the fuse it just doesnt work at all. and the left ones continues to work fine. any suggestions as to what i should try next? i have been chasing all the wiring and it all looks alright.
    Thanks
     
  2. Dec 2, 2012 at 11:16 AM
    #2
    santabarbarataco

    santabarbarataco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Member:
    #74387
    Messages:
    1,675
    Gender:
    Male
    First Name:
    jordan
    santa barbara
    Oh and if i turn on the hazard lights it blows that fuse as well, which is a 15 amp fuse
     
  3. Dec 2, 2012 at 11:27 AM
    #3
    Janster

    Janster Old & Forgetful

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Member:
    #1138
    Messages:
    13,811
    Gender:
    Female
    First Name:
    Jandy
    Lancaster, PA
    Vehicle:
    2007 4.0L 4x4 TRD Sport Access Cab A
    Advantage Torza top (tri-fold), Husky floor mats, RuffTuff seat covers, C2C hood struts, Homelink mirror, USA Spec PA15-Toy (120gig Classic & 8gig nano), Garmin Nuvi 660, Protecta Bed mat, Pop-n-lock, TSB Springs, Scangauge II, Heated drivers seat, Fumoto drain valve, Aries pushbar, PIAA 540 fog lights, Hood scoop grahics, Flowmaster 50 series dual catback exhaust, RainX Latitude windshield wipers, Husky rear floor liner (ontop of folded down seats). Console Vault.
    Did you replace the REAR blinker bulbs? Or ..check connections & sockets on the REAR (both sides)?
     
  4. Dec 2, 2012 at 12:04 PM
    #4
    santabarbarataco

    santabarbarataco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Member:
    #74387
    Messages:
    1,675
    Gender:
    Male
    First Name:
    jordan
    santa barbara
    I haven't checked those, but they were all working fine then just both front went out. Ill check the rears too
     
To Top