1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Need help

Discussion in 'Technical Chat' started by cfid67, Feb 6, 2013.

  1. cfid67

    cfid67 [OP] Member

    Joined:
    Feb 4, 2013
    Member:
    #96835
    Messages:
    15
    Gender:
    Male
    cape cod
    Vehicle:
    10 Tacoma sr5 trd sport dc
    Help sorry for being a newbie but I was doing the fog light mod today on my 2010 taco and couldn't seem to get it to work did anyone have a problem with the quick splice I don't think mine actually made a splice either that or I have a bad connection can someone help please thanks in advance
     
  2. KEGCUP

    KEGCUP New Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Member:
    #74399
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeffrey
    Ventura County
    Vehicle:
    05 TRD Off Road Tacoma
    air intake Icon coil overs Total Chaos UCA
    When I first tried the splice it did not work on my 2005. Then I went back spliced back the wire cover and then tried the splice again. The second time it worked....make sure that the crimp is good on the fog relay also.

    My problem is I may have blown a fuse, because now my rear running lights do not work...suggestions, comments???
     
  3. jeffvt0508

    jeffvt0508 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 5, 2011
    Member:
    #62959
    Messages:
    3,629
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeff
    Anderson,SC
    Vehicle:
    '10 Super White Toyota Tacoma PreRunner SR5
    K&N Air Filter, mud flap mod, anti-theft tailgate mod, fog light anytime mod, OEM roof rack, tonneau cover,plasti dip lower valence,Avid Light Bar, Billies 5100, Grillcraft grill, TW sticker,Hi-Lift jack mount
    make sure the fog light button is pressed "on" then disconnect reconnect battery
     
  4. KEGCUP

    KEGCUP New Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Member:
    #74399
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeffrey
    Ventura County
    Vehicle:
    05 TRD Off Road Tacoma
    air intake Icon coil overs Total Chaos UCA
    Tried disconnecting the battery with the fog lights in the on position. Left battery disconnected for about 30 seconds and then connected. Tried the lights again, but still no running lights. All the other lights work too...? Changed a fuse that seemed fine and put in place of, at the running light fuse, still no dice. Very frustrating...
     
To Top