1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

nikon camera = problems?

Discussion in 'Technology' started by sc426hemi, Dec 23, 2009.

  1. Dec 23, 2009 at 5:05 AM
    #1
    sc426hemi

    sc426hemi [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Member:
    #26197
    Messages:
    49
    Gender:
    Male
    First Name:
    Wayne
    Abilene tx, if im not there im in kuwait
    Vehicle:
    05 X-runner few mods here and there
    URD short shifter, billet grill, sound system, bought but not yet installed jba headers, luminous solutions HID heads and fogs, AFE intake and some other stuff i cant think of
    i bought a nikon coolpix s570 from crutchfield online and recieved it about a week ago. last night as i was about to take a picture of a REALLY big piece of equipment i loaded on my plane it stoped working. the lens is stuck out and when i turn it on it says "lens error" and its a white screen.
    any ideas? its brand new i tried blowing any possible dust out, removed the battery anyone know what might be up?
     
  2. Dec 23, 2009 at 7:56 AM
    #2
    Golf Man

    Golf Man Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Member:
    #12282
    Messages:
    39
    Gender:
    Male
    Northern IL
    Vehicle:
    Gray 2008 TRD / Tow Package
    Hummm.......I have used Nikon equipment at home and work for years always found it to be very reliable. I would contact Crutchfield ASAP. I'm not sure what their return policy states. They will probably try to shuffle you off to a Nikon Repair Center. If the camera was damaged during shipping, I would think the Crutchfield would stand behind it.
     
  3. Dec 23, 2009 at 10:15 AM
    #3
    sc426hemi

    sc426hemi [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Member:
    #26197
    Messages:
    49
    Gender:
    Male
    First Name:
    Wayne
    Abilene tx, if im not there im in kuwait
    Vehicle:
    05 X-runner few mods here and there
    URD short shifter, billet grill, sound system, bought but not yet installed jba headers, luminous solutions HID heads and fogs, AFE intake and some other stuff i cant think of
    yeah ive had several nikon cameras in the past and never any problems. working on sending an email to nikon repair department now.
     
To Top