1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

No Audio when after market head unit insalled??

Discussion in 'Audio & Video' started by 05TacoTRD, Oct 20, 2011.

  1. Oct 20, 2011 at 3:24 AM
    #1
    05TacoTRD

    05TacoTRD [OP] Member

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Member:
    #61792
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    First Name:
    Franco
    Bradenton FL
    Vehicle:
    05 PreRunner TRD Sport
    So I bought a harness to adapt the trucks main harness to fit on an after market stereo... it powers up and everything but I have no sound... it has the JBL system in it and the harness is for this system... is it possible the amp is not powering up?
     
  2. Oct 20, 2011 at 3:46 AM
    #2
    Blackshirts

    Blackshirts Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Member:
    #32057
    Messages:
    3,907
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    TX
    Vehicle:
    09 PreRunner
    Headlight mod, sound system. MB Motor Sport Rims. Black Tails. 5100's, 885, grill craft, Fogs, N-Fab Step Sides. BFG TKO Tires, Wet Oks, LED map lights and dome, LED gauge mod
    Did you connect the speakers wires back up? Did you plug the antenna back in?
     
  3. Oct 20, 2011 at 4:46 AM
    #3
    05TacoTRD

    05TacoTRD [OP] Member

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Member:
    #61792
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    First Name:
    Franco
    Bradenton FL
    Vehicle:
    05 PreRunner TRD Sport
    Looks like there is power going to the purple wire which by the trucks electrical diagram says is mute? Could this ne.the problem?
     
  4. Oct 20, 2011 at 4:47 AM
    #4
    05TacoTRD

    05TacoTRD [OP] Member

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Member:
    #61792
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    First Name:
    Franco
    Bradenton FL
    Vehicle:
    05 PreRunner TRD Sport
    Yes... this set up uses RCA hookups from the speakers and the antenna is plugged in
     
  5. Oct 20, 2011 at 4:49 AM
    #5
    05TacoTRD

    05TacoTRD [OP] Member

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Member:
    #61792
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    First Name:
    Franco
    Bradenton FL
    Vehicle:
    05 PreRunner TRD Sport
    In stead of no power I ment to say no audio and I have power... I Mis-typed
     
To Top