1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

No power to fuel pump

Discussion in '1st Gen. Tacomas' started by Butter, Dec 30, 2012.

  1. Dec 30, 2012 at 1:03 PM
    #1
    Butter

    Butter [OP] New Member

    Joined:
    Dec 30, 2012
    Member:
    #94043
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brian
    Tn
    Vehicle:
    All
    I have a 2003 3.4 v6 fuel pump went out replaced it now I have no power to it I have checked fuses and relays
     
  2. Dec 31, 2012 at 4:54 AM
    #2
    Millertime187

    Millertime187 I'll be your huckleberry!

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Member:
    #87698
    Messages:
    1,920
    Gender:
    Male
    First Name:
    David
    Clay City, KY
    Vehicle:
    2012 4x4 Single Cab Taco!
    EZ Lift/Pro Comp 3" lift. Spacer in front, add a leaf in rear, Bilstien 5100 shocks, TC UCA, 5% Tint all around, Painted all trim to match. Magnaflow muffler dumped, drop in k&n air filter, tinted tail lights
    My 2cents. If there is something else wrong the ECM will not send power to the fuel pump. Try and hook your old pump to a battery direct and see if it works.
     
  3. Dec 31, 2012 at 4:15 PM
    #3
    koco

    koco Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2012
    Member:
    #79503
    Messages:
    239
    Gender:
    Male
    Bay Area Ca.
    Vehicle:
    '01 Taco
    Around $26,000 worth of unleaded in the fuel tank.
    Also test the fuel pump circuit to see if it gets power when it's supposed to.
     
To Top