1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

One mode done - one mod lost - HELP!

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by RickO, Jun 16, 2010.

  1. Jun 16, 2010 at 3:36 PM
    #1
    RickO

    RickO [OP] Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Member:
    #36573
    Messages:
    12
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rick
    Minneapolis, MN
    Vehicle:
    08 Access Cab
    Intermittent wipers Alternating Turn Signals / Markers Tail gate theft mod 4x4 illumination mod
    I just installed the intermittent wiper stalk mod on my 2008 Access cab. Wiper went in as described with no problem but.... My beep on lock/unlock now does not work at all. I never went under the hood or anywhere close to it. Has anyone else had this problem or am I Mr. Lucky?
     
  2. Jun 16, 2010 at 4:12 PM
    #2
    redezman

    redezman Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Member:
    #36325
    Messages:
    455
    Gender:
    Male
    First Name:
    Charles
    Raleigh N.C
    Vehicle:
    2012 4Runner SR5 4x4
    All Factory for now, LOVE it that way
    didnt know there was lock/unlock beep, i dont have it on my 08 double cab
     
  3. Jun 16, 2010 at 4:33 PM
    #3
    MontanaTaco

    MontanaTaco Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Member:
    #33941
    Messages:
    851
    Gender:
    Male
    First Name:
    Colter
    Relocated to Albany, NY
    Vehicle:
    14 DCLB Sport
    OME lift
    x2
     
  4. Jun 16, 2010 at 5:12 PM
    #4
    RickO

    RickO [OP] Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Member:
    #36573
    Messages:
    12
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rick
    Minneapolis, MN
    Vehicle:
    08 Access Cab
    Intermittent wipers Alternating Turn Signals / Markers Tail gate theft mod 4x4 illumination mod
    My truck is haunted... Now the beep works now....
     
  5. Jun 16, 2010 at 5:49 PM
    #5
    Trap

    Trap Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Member:
    #37878
    Messages:
    901
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    Indego Ink TRD OR
    Electric Tail Gate Lock, EZ Down + Cable Mod, Galvanized Underbody, DK 9000, CloudRider SS Grill insert. BakFlip HD, Cabin Air Filter mod, Alarm, Zero Rust !
    Oh if one of the doors was not closed properly it will not lock so maybe that is why you never heard a beep. Mine is silent running, no beep on lock.
     
  6. Jun 16, 2010 at 8:18 PM
    #6
    RickO

    RickO [OP] Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Member:
    #36573
    Messages:
    12
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rick
    Minneapolis, MN
    Vehicle:
    08 Access Cab
    Intermittent wipers Alternating Turn Signals / Markers Tail gate theft mod 4x4 illumination mod
    I should have been more clear on the original post. I added the "beep on lock/unlock" mod a few weeks ago. Been working great till I installed the new wiper stalk then it quit. I went inside for a half hour and then went back out and tried it again and the beep worked. No idea why it stopped then started again :(
     
  7. Jun 16, 2010 at 10:09 PM
    #7
    Trap

    Trap Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Member:
    #37878
    Messages:
    901
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    Indego Ink TRD OR
    Electric Tail Gate Lock, EZ Down + Cable Mod, Galvanized Underbody, DK 9000, CloudRider SS Grill insert. BakFlip HD, Cabin Air Filter mod, Alarm, Zero Rust !
    Obviously a Female Truck
     
  8. Jun 16, 2010 at 10:11 PM
    #8
    tvbd56

    tvbd56 Epic Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Member:
    #26854
    Messages:
    1,486
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tyler
    Sacramento, Ca
    Vehicle:
    05 AC Prerunner 6-speed
    k&n air filter, weathertech digital fit, TRD 6-speed gray knob, undercover bed cover, flowmaster american thunder dual exhaust, URD short shifter, 5100's set at .85, Grillcraft, black surround grille(with SJ stripe)
    :rofl:
     
  9. Jul 17, 2010 at 4:05 PM
    #9
    jpmorrisvb

    jpmorrisvb Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Member:
    #4840
    Messages:
    2,436
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jimmy
    Virginia Beach
    Vehicle:
    2014 Barcelona Red TRD Off-Road PreRunner
    Clazzio seat covers, KB Voodoo Powder Coated Tailgate Cap, OEM running boards, ImMrYo Rear-View Mirror Lift Bracket, 35% Tinted windows, EGR window vents, color matched door handles and tail gate lift, WeatherTech FloorLiners, OEM bed mat, sound dampening on rear wall and rear doors, on anytime foglight mod

    I want to "de-beep" mine ...... any suggestions.
     
  10. Jul 17, 2010 at 4:49 PM
    #10
    T0LLPHR33

    T0LLPHR33 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Member:
    #2817
    Messages:
    1,596
    Gender:
    Male
    S1N C1TY...(from Hilo, HI)...
    Vehicle:
    BSP TRD Off-Road
    APR X-1 | TRD CAI w/Clear Cover | TRD Short Shifter w/ TRD "RED" Shift Knob | SGII w/Blendmount| Snugtop SL w/KeyLess Entry | 5% Tint | Pop-n-Lock | Bosch Icon WB | S2K Antenna | HRM | LS 8K Projectors w/BSP HLM & 8K Fogs w/FLM | Debadged |Tinted Tails | Black Weathertechs | MX RGM & RBM | Optima Red Top 35 | Gatorback Belt |
    DITO...I don't think they incorporated the beep sound until the '07...I could be mistaken...
     
To Top