1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

oxy sensor check engine light and fuel filter :(

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by yota new.o, Aug 26, 2011.

  1. Aug 26, 2011 at 12:44 PM
    yota new.o

    yota new.o [OP] Well-Known Member

    May 19, 2011
    First Name:
    klamath falls oregon
    96 tacoma 2.7 sr5
    fabtech dirtlogic coilovers with all-pro a-arms chevy 63" leaf springs billi 5125 12" extended bore shockins in rear headache rack duplicolor bed armor bumpers kc daylighters front fenders corbeau racing seats custom bed rack
    ok so for a while i ran my truck without a cat. 96 tacoma wth the 2.7 i recently put a highflow universal cat in and my check engine light came on saying oxygen sensor after cat. i took it out and it looks clean. any advice?

    recently spent the whole damn day replacing my fuel filter (pain in the ass)
    and the bottom bolt holding the bracket on was missing. due to this i cant get the outlet line tight enough so there is a real small leak.(hardly damp after driving) andbody know the size of this bolt and anyother trick for making the replacemnt of the filter easier. thanks guys :eek:
To Top